60 replies
 1. Jaana Ropponen
  Jaana Ropponen says:

  Moikka. Haluaisin tietää miksi painoni ei tipu, vaikka syön normisti.teen raskasta työtä, työvuorot ovat vaihtelevia, välillä unirytmi sekoaa, ei ole säännöllistä rytmiä tässä elämässä. voisiko johtua ed. mainituista asioista? tavoite olisi kymmenen kilon pudotus mutta taitaa jäädä haaveeksi. Viimeiseen vuoteen en ole onnistunut tiputtamaan kiloakaan. :(

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Hei Jaana, säännöllinen ruokailurytmi ja vuorokausirytmi muutenkin ovat usein avain pysyvään painonhallintaan. Vuorotyöläiselle tai muuten vaihtelevia työvuoroja tekevälle tämä voi olla haasteellista, muttei mahdotonta. Kokeile pitää päiväkirjaa ruokailuistasi ja päivärytmistä muutenkin, niin se selventää usein jo asiaa. Tsemppiä!

   Vastaa
 2. sirpa helin
  sirpa helin says:

  Moi. Selkäleikkauksesta toivun ja kysyisin milloin pystyy aloittamaan reenin ja vaikka kevyemmän? Onko olemassa ohjeita mitä salilla voisi tehdä? Jumpparin antamat ohjeet alkavat maistua puulta.

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Hei Sirpa. Lääkärisi osaa neuvoa parhaiten siinä, milloin treeni on mahdollista aloittaa ja minkä tyyppistä sen tulee olla selkäleikkauksen jälkeen. Keskustele siis lääkärisi kanssa ja vaikka jumpparin ohjeet voivat maistua puulta, niissä on varmasti kuntoutumisen avaimet, joten pitkää pinnaa vaan ja paljon toistoja :-)

   Vastaa
 3. Susanna
  Susanna says:

  heips! Olen 5 lapsen mega-kiireinen äiti, jolla on ruoka-aine-allergioita. Olisiko tästä minulle hyötyä ja saako tarvittaessa vinkkejä siihen millä korvata ruokaohjeissa esim pähkinät tai kala? Muuten kiinnostaisi kovasti, koska pieni tsemppi olisi tervetullutta…

  Vastaa
  • FitFarm Team
   FitFarm Team says:

   Varmasti olisi hyötyä sinulle. Valmennuksen foorumilla saa neuvoa ruoka-aineiden korvaamiseen, joten rohkeasti mukaan vaan!

   Vastaa
 4. Jenna
  Jenna says:

  Hei! Sopiiko tämä dieetti henkilölle jolla on: kilpirauhasen vajaatoiminta (lääkitys on, mutta arvot vielä heittelee) ja ärtyneen suolen oireyhtymä. Entä voiko erittäin vahva kipulääkitys olla jollain tapaa estävätekijä dieetin aloittamiselle? Jalkani eivät toimi kunnolla hermosärkyjen vuoksi ja tämä voisi olla minun pelastukseni.

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Hei Jenna. Superdieetti Simple sopii myös henkilölle, jolla on kilpirauhasen vajaatoiminta ja ärtyneen suolen oireyhtymä, koska jos jokin ruoka-aine aiheuttaa ongelma, sen korvaamiseen saa apua foorumilta. Kipulääkkeen suhteen neuvomme sinua kääntymään lääkkeen määränneen lääkärin puoleen, niin hän osaa parhaiten arvioida, vaikuttavatko kipulääkkeesi dieettiin.

   Vastaa
 5. heidi
  heidi says:

  Kerrottiin että ruokavalio tulee olevan tosi yksinkertainen…tai ainakin sen kuvan sain eli onko se vaan sitten pelkkää kanaa, raejuustoa, rahkaa ? Monet tarjoaa juuri tollasta ekstra simple ruokavaliota.Mielestäni ruokavalion vois rakentaa monipuolisemminkin…se motivoi jaksamaan ja jatkamaan projektissa. Nimittäin pääosin ed mainituista ruoka-aineista koottu ruokavalio alkaa tökkimään tod nopeasti.

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Heidi. Simplen ruokavalio on yksinkertainen, mutta tämä ei tarkoita yksipuolista tai tylsää. Dieetin ruokavalio on kuitenkin tarkoituksella rakennettu tarkasti valittujen ruoka-aineiden varaan, jotta sen noudattaminen olisi helppoa eikä valinnan vaikeuksia olisi koko ajan edessä. Jos jokin ruoka-aine alkaa tökkiä, tähän saa nopeasti apua kysymällä foorumilta!

   Vastaa
 6. Eija Raatikainen
  Eija Raatikainen says:

  Olen jojo-laihduttaja, pudottanut kolme kertaa 30 kiloa mutta aina tulleet hiipimällä takaisin.
  En syö makeaa, en pullaa enkä grilliruokia, syön oikeastaan liian vähän mutta en voi sietää
  liikuntaa, se kiva ”tapettiin” jo oppikoulussa.Nyt painan 105kg ja haluaisin saada painoni
  sellaiseksi että voisin lastenlasteni kanssa liikkua ja voisin itsekin paremmin.
  Auta Jutta tai kerro mistä aloittaisin, en lähde kuntosalille yksin koska saan siellä
  paniikkikohtauksen ilman tuttua seuraa.Terveisin Eija Jyväskylästä.

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Hei Eija. Jos liikunta ei ole sinun juttusi, Superdieetti Simple on oiva tapa päästä alkuun. Sitten kun painoa on saanut alaspäin, ajatus liikunnastakaan ei tunnu enää niin ikävältä, usko pois! Jos kotitreenit kiinnostavat, suosittelemme kokeilemaan ihan tavallista Superdieettiä, jossa on tosi helppo mutta monipuolinen kotitreeni mukana.

   Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Hei Sari. Motivaatio löytyy varmasti, kun mietit, mitkä ovat tavoitteesi ja lähdet positiivisella mielellä pyrkimään niitä kohti. Ja kun pääset alkuun ja tuloksia alkaa syntyä, se motivoi vielä lisää. Tsemppiä!

   Vastaa
 7. Nea Snellman
  Nea Snellman says:

  Moi! Oon 14v tyttö ja aijon saada itteni tässä mun elämän aikana sellaisen tavotteen niinkun sulla niinkun fitnes kisaaja! Harrastan jo nytte tosi paljon urheilua! Mutta mulla ois kysymys että voisitteko kerto jonkun hyvän ja terveellisen aamu palan ja kannattaako vielä mun ikäseni reenata kuntosalilla isoilla painoilla? Tai minkä kokoisilla kannattaisi tehäTällä hetkellä oon tehnyt omallapainollani ja jonkin verran lisä painoja käyttönyt :) kiitos jos vastaisitte :)
  T.nea

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Nea. Sinun ikäisellesi on tosi fiksua treenata juuri oman kehon painolla, kuten olet tehnytkin. Sitten kun lihasvoimaa alkaa olla enemmän ja lisävastukselle on tarvetta, lähde, pidä huoli, että liikeradat ja -tekniikat menevät oikein ennen kuin lisäät painoja liikkeisiin, jotta loukkaantumisilta vältytään. Hyvä ja terveellinen aamupala on reilu annos kaurapuuroa, jonka sekaan heität raejuustoa ja marjoja, nam!

   Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Ringa. Käy tutustumassa nettivalmennuksiimme http://www.fitfarm.fi, niin saat varmasti ideoita siihen, mikä vaihtoehto sopisi parhaiten sinulle. Valitettavasti mitään oikotietä painon pudottamiseen ei ole, vaan siihen vaaditaan aina töitä, mutta FitFarmin ohjeilla sinun tarvitsee ”vain” tehdä työt, koska meiltä saat 100% toimivat ohjeet :-)

   Vastaa
 8. Paula Ropponen
  Paula Ropponen says:

  Moi!
  Kiitos inspiroinnista jo viime kaudella, mut en oikein saanut otettua itseäni niskasta kiinni.
  Olen 48.v nainen, n.160cm ja 72kg, joten aikomukseni olisi pudottaa painoa 10kg ainakin nyt aluksi.
  Voisitteko antaa vinkkejä ennenkaikkea päivittäiseen ruokavalioon ja osittain myös kotikuntoiluun.
  Minulla on kotona spinningpyörä, jumppamatto, kahvakuula, käsipainot ja jumppapallo.
  Millaisella rytmillä pitäisi syödä ja kuntoilla? Entä tarvitseeko lisäravinteita?
  Terveisin Paula

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Säännöllinen ruokarytmi 5-6 kertaa päivässä ja liikunta 3-4 kertaa viikossa on jo hyvä perusrunko. Muista juoda reilusti vettä. Hyviä hiilihydraatin lähteitä ovat esim täysjyvävilja, kasvikset ja marjat ja proteiininlähteissä kannattaa suosia vähärasvaista kalaa, lihaa ja kanaa sekä vähärasvaisia maitotuotteita kuten rahkaa ja raejuustoa. LIsäravinteita voi käyttää terveellisen ruuan lisänä, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Jos lisäravinteista haluaa jostain lähteä liikkeelle, niin tärkein on palautusjuoma.

   Vastaa
 9. Marjaana Kolehmainen
  Marjaana Kolehmainen says:

  Hei,
  Viimeisen kahden vuoden aikana painon suunta on ollut ylöspäin vaikka kuinka liikun ja syön normaalisti. Tekeekö ikä tämän? Entä gluteeniton ja laktoositon ruokavalio? – vaikeanuskoa! Mutta yhtä kaikki hikiliikuntaa kolmasti viikossa ja syömiset ok mutta paino vain nousee!! Kaikkea ei voi tehdä, sillä selkäongelma todellinen. Mikä avuksi?

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Hei Marjaana. Iän myötä aineenvaihdunta toki hidastuu hieman, mutta painonhallinta on silti täysin mahdollista vaikka töitä joutuu ehkä tekemään enemmän kuin parikymppinen. Kannattaa pitää esim viikon ajan rehellisesti kirjaa syömisistään, liikkumistaan ja vuorokausirytmistä, niin tästä pääsee parhaiten käsiksi siihen, mikä painonnousun voi aiheuttaa. Usein tekee tai jättää tekemättä huomaamattaan jotain, jonka panee merkille vasta kun se on kirjoitettu ylös.

   Vastaa
 10. sari
  sari says:

  Mikä dieetti olisi sopivin kun painan 116kg ja pituus 165cm. Aikaa ei ole kamalasti salille mennä. Suosituksia kiitos :)

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Sari! Koska sinulla on painoa hieman reilummin, 26.1. starttaava Supersize Superdieetti voisi olla hyvä vaihtoehto. Mukana on kotitreeni muttei salitreenejä, joten kynnys aloittaa treenit on matala. Toinen hyvä vaihtoehto olisi 5.1. alkava Superdieetti Simple, jossa ei ole liikuntaa lainkaan, vaan painonpudotus perustuu pelkkään ruokavalioon. Tsemiä alkuvuoteen!

   Vastaa
 11. Sinikka Rajala
  Sinikka Rajala says:

  Hei! Kävelen kyynärsauvoilla pienen auto-kolarin takia. Olen kasvissyöjä, mutta maitotuotteista psoriasis ei tykkää. Voin käyttää kaikkia soijatuotteita, pähkinöitä manteleita ja siemeniä. Löytyiskö minulle jotain. Olen innokas tv-ohjelmanne katsoja! :D

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Hei Sinikka! Koska liikkumisesi on rajoitettua kolarin ja kyynärsauvojen vuoksi, suosittelemme sinulle ehdottomasti Superdieetti Simpleä, jossa ei ole liikuntaa. Mukana on myös lihaton ja maidoton ruokavalio ja lisäksi foorumilta saa tukea ruoka-aineiden korvaamiseen, jos joku ei sovi. Kiva kuulla, että seuraat Jutta ja puolen vuoden Superdieettejä tv:ssä. 14.1. starttaa taas uusi tuotantokausi tv:ssä, joten ruudun ääreen vaan!

   Vastaa
 12. Riikka
  Riikka says:

  Moicca! Olin superdieetissä mukana missä en ikävä kyllä saanu toivottua tulosta. Nyt mietin, et olisko hyvä viel testata tätä Simpleä? Käyn kerran viikossa kahvakuulatreeneissä ja lenkkeilen 3-4 kertaa viikossa noin tunnin lenkkejä hyvällä sykkeellä. Joulun jälkeen on kyl repsahduksia taas ollu, mut tästä PITÄS taas yrittää saada itsensä ruotuun.

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Riikka. Onpa ikävä kuulla, ettet saanut Superdieetissä toivottua tulosta. Simple voisi sopia sinulle hyvin, koska siinä ruokavalio on suunniteltu niin, että toimii yksinkin painonpudotuksessa, ja harrastamasi liikunta olisi sitten tarpeen mukaan tukena/lisänä. Ennen uuden dieetin aloittamista kannattaa kuitenkin vielä miettiä sitä, mitkä mahtoivat olla syyt, jotka estivät sinua viimeksi saavuttamasta tuloksia, eli pohdi vielä sitä, noudatitko viimeksi ohjeita täysin, söitkö kaiken ohjeistetun etkä syönyt mitään ruokavalion ohi, niin tiedät seuraavalla kerralla välttää viimeksi mahdollisesti tekemäsi virheet. Tsemppiä uuteen vuoteen!

   Vastaa
 13. Simppeli
  Simppeli says:

  Hei! Olen 152 cm ja painoa on 73 kg, liikun päivittäin koiran kanssa, mutta koiran kanssa liikkuminen on aina sellaista pysähtelyä. Kävelen päivittäin koiran kanssa yht. n. 8-10 km en tykkää käydä salilla enkä missään muuallakaan urheilemassa (huonon itsetuntoni vuoksi) Kotona voisin toki jotain liikkeitä tehdä kunhan se ei vie liikaa aikaa, mutta luulen että innostus lopahtaa pian tai sitten ei. Osaatko suositella mikä näistä ohjelmista olisi minulle sopivin. Tykkään katsoa ohjelmaasi ja odotankin jo innolla sen alkamista

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Simppeli. Kokeile ihmeessä uutta Superdieetti Simpleä, joka on suunniteltu niin, että painonpudotus tapahtuu pelkän ruokavalion avulla eikä mukana ole liikuntaa. Tosin jos kotona treenaaminen voisi kiinnostaa (ja lenkillähän käytkin jo), sinulle voisi sopia myös ihan tavallinen Superdieetti, jossa on mukana myös kotona tehtävä treeni. Tsemppiä alkuvuoteen!

   Vastaa
 14. Heidi
  Heidi says:

  Moikka!

  Olen osallistunut jo kerran aiemmin Superdiettiin ja nyt elämäntilanteeni on sellainen etten ehdi kovinkaan paljoa liikkumaan. Miten paljon tämän simplen ruokavalio eroaa tuosta superdietin ruokavaliosta? Onko siis hyötyä osallistua myös tähän vai onko yhtä hyvä aloittaa superdietin ruokavalio uudelleen?

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moikka Heidi, Simplen ruokavalio on rakennettu niin, että siinä on enemmän vaihtelua päivien välillä, eli päivät on jaettu + ja – päiviin. Simplen ruokavaliossa on myös hieman vähemmän proteiinia kuin Superdieetin ruokavaliossa, koska mukana ei ole liikuntaa. Jos elämäntilanteesi on nyt sellainen, ettei liikunta mahdu aikatauluihin, suosittelemme Simpleä, jossa ei ole mukana liikuntaa.

   Vastaa
 15. emma
  emma says:

  Moikka! Lähdenpä minäkin kyseleen mielipidettä siitä että mikä vaihtoehto olisi minulle paras. Elikkä olen 167cm pitkä ja painoa 51kg. Salilla olen käynyt 3vuotta. Ikäni alipoinon rajoilla kamppailleena minkäänlainen rasvanpoltto ohjelma ei ole tietenkään kysymyksessä. Mietin olisiko Liten in shape kelpo valinta lähtee koittaan saako tähän kroppaan vähän jotain muotoa?

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Emma! Juurikin Lite In Shape olisi sinulle hyvä valmennus, koska tarkoituksesi on muokata kroppaa eikä pudottaa painoa. Seuraava In Shape alkaa 12.1., joten mukaan vaan!

   Vastaa
  • Lissu
   Lissu says:

   Tarkennusta vielä edelliseen: osallistuin reilu vuosi sitten advancediin ja nyt haluaisin jotain uutta. Pudotettavaa ei ole kuin pari kiloa, pääprioriteetti olisi lisää lihasta. Eli eroaako esim. in shapen ja advancen ruokavaliot toisistaan paljon?

   Vastaa
   • FitFarm
    FitFarm says:

    Lite In Shapessa treenataan kovaa ja syödään hyvin, tarkoitus on muokata vartaloa ja saada myös lisää lihasta, mutta samalla polttaa rasvaa. Treenitaustaa on hyvä olla jonkin verran, mutta vähemmälläkin pärjää. Kuten tiedät Advancedissa mukana olleena, Advancedissa taas treenataan t-o-d-e-l-l-a kovaa ja syödään t-o-d-e-l-l-a reilusti, tarkoitus on optimoida lihaskasvu kovalla treenillä ja syömisellä, joten paino luultavasti nousee, koska lihaksen lisäksi reilulla syömisellä tulee väistämättä myös hieman rasvaa. Treenitaustaa tulee olla reilusti, koska treenien intensiteetti on niin kova, että niihin tarvitaan kokemusta. Eli koottuna, jos tarkoitus on kiristellä kuntoa kesää kohti, niin suosittelemme In Shapea, jos taas tarkoitus on puhtaasti lisätä lihasta, neuvoisimme Advancedin suuntaan.

    Vastaa
 16. sanna
  sanna says:

  Hei! Minua kiinnostaisi tietää miten liten in shape eroaa bc:stä? Olen 153cm pitkä ja painan 50 kg. Tuntuu että bc:n ohjeisiin olin vähän liian pieni, sain kyllä mukavasti lihasta mutta rasva tuosta päältä ei juuri ottanut lähteäkseen, toisin kuin ystävälläni tapahtui upea muutos (hän on pitempi). haluaisin kovasti kaivaa vatsalihakset ja vähän lihaksia muutenkin esille tuolta rasvan alta, joten hyötyisinköhän tuosta in shapesta? Kiitos :)

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Sanna, Bikinin ohjeilla on kyllä pienikokoisetkin ihmiset saaneet hyviä tuloksia aikaan, nimenomaan rasvanpolton ja kropan muokkautumisen suhteen, joten pohdi vielä, pääsitkö noudattamana ohjeita kirjaimellisesti erityisesti ruokavalion suhteen vai jäikö johonkin parantamisen varaa. In Shapella on saatu myös tosi hyviä tuloksia aikaan sekä lihaksen kehittämisen että rasvanpolton suhteen, mutta jos nimenomaan rasvaa haluat tiristellä, se tirisee yhtä hyvin bikinilläkin :-)

   Vastaa
 17. Maikkuli
  Maikkuli says:

  Hei,
  Kokeilin vuosi sitten superdieettiä ja sainkin mukavasti tuloksia, mutta sitten vaan taas kaikki lähti käsistä ja tässä ollaan taas.
  Käyn kaksi kertaa viikossa spinningissä, kerran kahvakuulassa ja kerran intervallissa. Päälle koiran kanssa kävelylenkit. Voinko silti osallistua Simpleen vai onko Superdieetti edelleen se minun juttu? Superdieetissä lähinnä ällötti rahkojen määrä ja en oikein osannut niitä muilla korvata…

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Maikkuli, koska liikut noin reilusti, suosittelemme sinulle ennemmin Superdieettiä. Jos oma mielikuvitus ”rahkojen” korvaamiseen tuntuu riittämättömältä, voit aina kysyä foorumilta neuvoja ruoka-aineiden korvaamiseen. Ruokavaliossa tosin onkin aina useampi valmiina useampi vaihtoehto, joista valita, joten pelkkää rahkaa ei ole tarjolla :-) Voit toki osallistua myös Simpleen, mutta sen ruokavalio on kuitenkin suunniteltu niin, että se toimii myös ilman liikuntaa, joten jos liikut paljon, voitkin tarvita enemmän energiaa kuin Simplen ruokavalio sisältää (paino putoaa liian nopeasti tai olo on voimaton). Jos näin käy, voit tietysti kysyä foorumilla tähän neuvoa ja sieltä opastetaan, mitä muutoksia sinun kannattaa ruokavalioosi tehdä, jotta energian määrä on riittävä. Molempi parempi siis :-) Sekä Superdieetti että Simple alkavat seuraavan kerran 23.2., joten tervetuloa mukaan!

   Vastaa
 18. Anu
  Anu says:

  Olen jo useamman kerran pudottanut yli 10kg pois. Mutta nyt taas ihan uusissa lukemissa 159cm/72kg. Tiedän että minulla on aikoinaan ollut normaali lihasmassa, ja kuntotestit ok. Mutta nyt tuntuu että olen jojoilulla hävittänyt kaikki lihakset, eikä voimat riitä edes yhteen punnerrukseen tai 100m hölkkään.

  Tuntuu että pitäis saada tämä painolasti pois että jaksaisi liikkua. Olen kaks kertaa osallistunut superdieettiin, mutta se liikunta on jäänyt tekemättä.

  Mietin että olisiko simple minua varten..? Vai kuihdutanko sillä viimisetkin lihakset pois? Vai pitäisikö ensin saada lisää lihasta ja kuntoa…? Ja saisinko simplestä mitään erityistä hyötyä kun kahden superdieetin (ja extran) ohjeet on kuitenkin muistissa.
  Mihin tässä kannattaisi suunnata?

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Anu,
   Simple olisi varmasti sinulle hyvä vaihtoehto sillä siinä pääsisit alkuun painonpudotuksessa ilman, että yhtä aikaa pitäisi keskittyä liikunnan aloittamiseen. Simplestä on varmasti sinulle hyötyä, vaikka olisit aiemmin ollut Superdieetissäkin. Seuraa ilmoittelua FB-sivuillamme ja nettisivuillamme, niin näet, kun seuraava Simple on starttaamassa.

   Vastaa
 19. Milla
  Milla says:

  Heippa…:) teidän ohjeet kyllä toimii..Jutan ”näin laihdut kilon viikossa” ohjetta noudattaen (en prikulleen mutta lähes) painoa lähteny 3.5 viikossa 8kg…kesään mennessä on helposti -25kg..:)

  Vastaa
 20. nessaja
  nessaja says:

  Helou! Onko järkeä aloittaa sd simple jos pudotettavaa on n. 5 kiloa.? En juurikaan liiku, paitsi koiran kanssa lenkkeilen päivässä vähintään kaksi kertaa n. parin kilometrin pyörähdyksen. Syön mitä sattuu, niin olisi hyvä saada ruokavalio kuosiin, mieli virkeäksi ja kilot poikkeen! :)

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Nessaja,
   Simple sopii mainiosti, jos pudotettavaa on n. 5 kiloa. Ja juurikin, jos et harrasta liikuntaa, niin Simple on sinulle mainio valinta!

   Vastaa
 21. oona
  oona says:

  Heips ! En kerinnyt mukaan juuri alkaneeseen sd simpleen, tuleeko se alkamaan vielä jatkossakin?

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Oona,
   Voit liittyä mukaan 23.2. alkaneeseen Simpleen vielä tämän viikon sunnuntaihin 8.3. asti, joten ehdit vielä messiin! Simple alkaa myös kevään aikana uudelleen, joten silloinkin onnistuu. Seuraa ilmoittelua FB:ssämme ja nettisivuillamme, niin näet starttipäivät hyvissä ajoin.

   Vastaa
 22. Kirsi
  Kirsi says:

  Moikka! Teen kolmivuorotyötä paikassa, jossa minun on pakko syödä yleensä yksi, joskus (harvemmin) kaksi ateriaa päivässä. Ateria on lautasmallin mukainen ja sitä ruokaa mitä tarjotaan on syötävä, sisältäen jälkiruuat ym… laihduttamiseni kaatuu aina tähän, koska en voi noudattaa mitään tiettyä ruokavaliota johtuen työstäni, jossa on pakko syödä itsestä riippumattomia asioita. Voinko siis tai kannattaako minun osallistua superdieettiin, jos viisi kertaa viikossa joudun syömään yhden ”vääränlaisen” dieettiin kuulumattoman aterian?

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Kirsi,
   Parhaat tulokset saat tietysti aikaan niin, että noudatat Superdieetin ruokavaliota prikulleen, mutta jos tämä ei ole millään mahdollista, voit tulla mukaan Superdieettiin vaikka joutuisit syömään ”vääränlaisen” aterian viitenä päivänä viikossa töissä. Tässä tapauksessa voit, ja sinun myös tulisi, kysyä foorumilta apua siihen, miten valitset näiltä aterioilta ne ruuat, jotka sopivat parhaiten Superdieetin ruokavalioon. Ja sanottakoon, että vaikka jälkiruoka kuuluisi aterian hintaan, sitähän ei ole pakko syödä, emmekä sitä Superdieetin aikana missään nimessä suosittele :-)

   Vastaa
 23. Jenni
  Jenni says:

  Heipsan
  Pohdin tässä superdiettiin osallistumista. Kärsin välilevyn pullistumasta ja liikkuminen on aika kivuliasta. Myöskään en allergioiden takia voi syödä maitotuotteita enkä gluteiinia. Koska minulla on ylipainoa jäänyt 3 raskaudesta luulisin että painonpudotuksesta olisi minulle ja selkäkivuilleni paljonkin hyötyä. Yksin en siihen pysty ja ohjeita toki kaipaisin tämän pullistuman takia. Onko siis minun järkeä osallistua superdiettiin?!

  Vastaa
  • FitFarm
   FitFarm says:

   Moi Jenni,
   Välilevyn pullistuman suhteen sinun tulee tietysti ensin konsultoida omalääkäriäsi (jos et ole vielä näin tehnyt), että tiedät, mikäli on jotain liikkeitä/liikuntamuotoja, joita sinun tulee pullistuman vuoksi välttää. Sitten jos/kun lääkäriltä on vihreää valoa lihaskuntoharjoittelulle ja aerobiselle liikunalle, voit lähteä mukaan Superdieettiin ja voit kysyä foorumilta ohjeita siihen, miten voit esimerkiksi korvata jotain treeniohjelmaan liittyviä liikkeitä, jos lääkärin ohjeet näin sanovat. Superdieetissä on suoraan valittavissa myös maidoton ruokavalio, ja gluteenin suhteen voit jälleen kysyä ohjeita foorumilta, niin sopivat ruoka-aineet löytyvät varmasti. Eli ensin lääkäriltä ohjeet ja jos esteitä ei siltä suunnalta ole, niin mukaan vaan!

   Vastaa
 24. Krisse
  Krisse says:

  Hei,

  Minua houkuttelisi simpleen osallistuminen sillä nyt on sen verran kiire ettö liikkua en juuri ehdi. Mietin vain saako jo valmiiksi suht timmi ja pieni ihminen (58kg/163cm) tuloksia aikaan pelkällä syömisellä? Vähän höttöä on kertynyt mutta ei hulluna.

  Vastaa
 25. Kaupan täti
  Kaupan täti says:

  Hei!
  Sellaista kyselisin (jos osaisitte paremmin vinkata), mikä dieetti olisi sopivin minulle? :)
  Olen kohta kolmekymppinen, pituudelta 171cm ja painoa 119.2 kg (eli pudotettavaa on).. Kaupan alalla töissä eli kesällä pitkät aukioloajat, joten liikunta jää aika vähille. Lisäksi ”lähin” kuntosali 30 km:n päässä, jossa laitteet vähän aikaansa jäljessä..
  Mitäs suosittelisitte? :)
  T. Kaupan täti ;)

  Vastaa

Trackbacks & Pingbacks

 1. Payday loans kirjoitti:

  …Links

  […]I am no longer certain the place you’re getting your information, but great topic.[…]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>