image1-1-e1462516314864

Superdieetti 1+6 – mikä muuttuu?

Ollaan saatu auttaa Superdieetin ja Simplen avulla jo kymmeniä tuhansia ihmisiä muuttamaan elämänsä. Tsiljoonia pudotettuja kiloja, kadotettuja senttejä, virkeämpiä mieliä ja paremmin nukuttuja öitä, eli homma toimii!

Ollaan kuitenkin huomattu, että vaikka kuusi viikkoa voi joskus tuntua pitkältä ajalta, se on todellisuudessa aika lyhyt aika elämänmuutoksen aloittamiseen. Alussa menee aikaa opetteluun ja helposti käy niin, että tehokasta valmennusaikaa jääkin yhtäkkiä paljon vähemmän.

Nyt olenkin SUPER innoissani kun tehtiin Superdieettiin ja Simpleen uudistus, joka kulkee nimellä 1+6. Lisättiin Superdieetin ja Simplen alkuun viikko, jossa valmistaudutaan valmennukseen ja otetaan ensimmäiset askeleet elämänmuutokseen.

Viikon aikana opetellaan erilaisten tehtävien ja videoiden avulla elämänmuutokseen tarvittavia asioita ja siirrytään vasta sen jälkeen noudattamaan ruokavaliota ja treeniohjelmaa tarkemmin. Superdieettiläisille on tarjolla myös meiltä paljon pyydetty kuntotesti, jonka avulla omaa kehitystä voi seurata valmennuksen aikana ja motivaatio on taattu, kun näkee, miten kunto nousee!

Jos mietit elämäntapamuutosta, niin mulla on sulle vain yksi neuvo: älä mieti enää vaan tee elämäsi paras päätös nyt.

Rakkaudella <3

-Jutta

Superdieetti-1+6-jutta-gustafsberg-fitfarm-kotitreeni-treeniohjelma-saliohjelma-ruokavalio-laihdutus Superdieetti-simple-1+6-jutta-gustafsberg-fitfarm-ruokavalio-laihdutus-ilman-liikuntaa

1 reply
  1. Maarit
    Maarit says:

    Hei
    Luin jostsin face-päivityksestä alekoodista valmennukseen. Onko se vielä voimassa kun en enää löydä sitä?

    Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>