4 SYYTÄ LÄHTEÄ MUKAAN 8.5. ALKAVAAN BIKINI CHALLENGE VALMENNUKSEEN!!

Valmentaja Satu Kalmi kertoo teille nyt miksi jokaisen naisen kannattaa liittyä mukaan!!

Bikini Challenge on paljon muutakin kuin pakaroiden muokkaamista ja vatsalihasten treenaamista. Se on elämäntapa ja tavoitteena on timmin kropan lisäksi myös onnellisuus, jonka sivutuotteena saat sen kesäkunnon esiin myös. Jos sinulla on tavoitteena unelmien bikinikroppa, haluat kehittyä eli saada lisää lihasta tai parantaa elämänlaatuasi , tässä sinulle 4 hyvää syytä miksi sinun kannattaa liittyä mukaan maanantaina alkavaan valmennukseen!

1. EHDIT KESÄKUNTOON VIELÄ VALLAN MAINIOSTI

Jos olet valmis sitoutumaan 100% oikeanlaiseen ruokavalioon sekä treenaamaan kovaa niin kesäkuntoon ehtii vielä hyvin! Bikini Challengesta saat tehokkaat dieetti ohjeet päivityksineen sekä kattavat valikoiman treenejä tukemaan tavoitettasi. Valmennukseen kuuluu myös maidoton sekä kasvis ruokavalio ja sokerina pohjalla laaja ruoka-aine pankki korvaavuuksille sekä herkulliset reseptit. Treenikattaus on monipuolinen ja osallistujat saavat valita 3 eri salitreenistä ( 4,3 ja 2 jakoiset ohjelmat ) tai 10 HIIT –ulkotreenistä ja koota näistä haluamansa treeniviikon. 4-jakoiseen saliohjelmaan tulee myös päivityksiä valmennuksen aikana säännöllisesti.

Eli jos nyt aloitat, niin ehdit hyvin bikinikuntoon!

2. TÄLLÄ KERTAA KESÄKUNTO VOI OLLA PYSYVÄ

Se kaikista haastavin vaihe ei ole kesäkuntoon pääseminen vaan siinä pysyminen! Mitä jos tällä kertaa tekisit asiat niin että pysyt kunnossa? Bikini Challenge valmennuksessa saat työkalut nimenomaan myös pysyvään muutokseen ja keskitymme paljon mentaalipuolen asioihin, sillä psykologialla on tärkeä merkitys elämäntapamuutoksen onnistumisen kanssa! Ruokavaliot valmennuksessa koostuvat perus ruoka-aineista ja ruoka-aine pankki sisältää sen verran monipuolisen valikoiman korvaavuuksia, että jokainen saa koottua itselleen mieluisan ruokavalion jota voi noudattaa myös jatkossakin. Bikini Challenge on nyt myös jatkuva valmennus eli halukkaat voivat jatkaa Balance-osion kautta seuraavaan valmennukseen. Saat siis halutessasi jatkuvat ohjeistukset sekä valmentajan ja yhteisön tuen.

3. KIINTEÄN JA LIHAKSIKKAAN BIKINIVARTALON LISÄKSI SAAT PALJON MUUTAKIN!

Elämässä myös balanssi ja onnellisuus on tärkeää, ei pelkkä ulkonäkö. Nämä kaikki kolme asiaa on mahdollista saavuttaa jos on valmis tekemään muutoksia myös henkisellä puolella ja muillakin elämän osa-alueilla kuin ravinto ja treeni puolella jos tarve vaatii. Apuna kokonaisvaltaisessa muutoksessa sinulla on vahva valmentajan sekä yhteisön tuki. Tämä tuki on yksi valmennuksen merkittävimmistä vahvuuksista sillä meillä on foorumin lisäksi oman suljettu Facebook ryhmä jossa kannustamme toisiamme. Valmennukseen kuuluu viikoittaisia tehtäviä sekä vinkkejä koskien ravinnon ja treenin sijaan myös mentaalipuolta, joita teemme yhdessä.

4. ULKOTREENIT OVAT NOPEITA JA HELPPOJA TEHDÄ KESÄLLÄ VAIKKA MÖKILLÄ TAI MUUTEN REISSUSSA

Moni haluaa kesällä keskittyä muuhunkin kuin treenaamiseen eikä salitreeni sisällä motivoi kaikkia kun kelit paranevat. Tämä on yksi hyvä syy liittyä mukaan sillä valmennuksen kaikki 10 viikkotreeniä on suunniteltu niin että saat 20-25 minuutissa tehtyä tehokkaan treenin kehonpainolla. Treenit voit tehdä ulkona tai sisällä. Eli treenaaminen onnistuu mökillä tai missä vaan reissussa helposti!

Tee kesäsi paras päätös ja liity mukaan nyt!

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>