Näyttökuva 2017-08-18 kello 16.07.45

BIKINI CHALLENGE – NAISTEN VALMENNUSTA VUODESTA 2013!

Bikini Challenge täyttää ensi vuonna viisi vuotta! Valmennuksen kehittäjänä tämä on minulle iso asia sillä voin kuvailla BC valmennusta omaksi lapsekseni, ihan oikeasti! Bikini Challenge on Suomen ensimmäinen naisille suunnattu bikinivalmennus netissä ja se on kehittynyt huimasti vuosien aikana. Nykyään koen että BC ei ole nettivalmennus vaan se on enemmänkin elämäntapa ja valmennusta, joka toteutetaan netissä. Nyt elokuussa BC siirtyy uudelle aikakaudelle kokonaan uusitun ruokavaliovalmennuksen myötä, mutta pidän edelleen kiinni niistä asioista, jotka ovat valmennuksen perusta, tuoden jatkuvasti kuitenkin mukaan uusia ulottuvuuksia.

Valmennuksen kohderyhmä on edelleen motivoituneet naiset, joiden tavoitteena on kiinteä, urheilullinen ja sopivasti lihaksikas bikinikroppa. Nämä naiset haluavat myös henkisesti kehittyä vahvemmiksi ja edistää omaa hyvinvointiaan. Bikini Challenge ei ole laihdutusvalmennus eikä pikadieetti. Mukana on kaikenikäisiä naisia, eli ikä ei ole mikään mittapuu sille voiko osallistua vai ei, mutta treenitaustaa olisi hyvä olla sillä treenit ovat rankkoja.

Näyttökuva 2017-08-18 kello 16.08.37

Edelleen valmennukseen kuuluu 10 tehokasta HIIT treeniä kehonpainolla, mikä takaa tulokset myös niille, jotka eivät pääse aina salille. HIITit antavat loistavan vaihtoehdon reissuille tai kiireisille naisille. Salitreenejä on mukana kolme kappaletta ja jokaiselle löytyy niistä varmasti sopiva. Mukana on siis 2-, 3- ja 4-jakoinen saliohjelma ja 4-jakoiseen tulee myös päivityksiä valmennuksen aikana.

 

Ravintopuolelle on tullut paljon laajennusta matkan varrella, reseptejä on enemmän, mukana on maidoton ruokavalio ja laaja ruoka-ainepankki korvaavuuksille. Vanhan kasvisruokavalion tilalle tulee nyt erittäin kattava vegaaniruokavalio, joka täydentää entisestään ravintokattausta. Jokaiselle siis löytyy varmasti myös sopiva ruokavalio.

Näyttökuva 2017-08-18 kello 16.08.46

Kun vertaa alkuaikoja ja valmentajan roolia, olen pyrkinyt olemaan aktiivisesti mukana osallistujien matkassa foorumin lisäksi myös Facebook-ryhmän kautta jokaviikkoisten livelähetysten, tsemppiviestien sekä haasteiden muodossa. Tämä on todella merkittävä osa valmennusta ja haluankin että osallistuja kokee olevansa mukana henkilökohtaisessa valmennuksessa, jossa valmentaja on läsnä. Palveluvalikoima on myös laajentunut ja mm. valmentajan verkkovarttien sekä ryhmätreenien avulla olen käytettävissä ja pystyn tarjoamaan yksilöllisiä palveluita halukkaille.

Olen todella ylpeä Bikini Challengesta ja voinkin käsi sydämellä sanoa että vuosien kokemuksella ja tuhansien naisien upeilla tuloksilla, tämä valmennus todella toimii! Silti aina voi kehittyä, ja tavoitteena onkin tarjota aina parasta mahdollista palvelua asiakkaille. Valmennus on klassikko, mutta se menee jatkuvasti eteenpäin ja tarjoaa aina jotain uutta.

 

Seuraava aloitus on 28.8., eli jos olet nainen joka voi samaistua kohderyhmään ja haluat kehittyä fyysisesti sekä henkisesti, lähde ihmeessä mukaan! www.fitfarm.fi/kauppa/bikini-challenge

-Valmentaja Satu Kalmi

Näyttökuva 2017-08-18 kello 16.08.29

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>