Aina sitä rahkaa…

Rahkaa ja marjoja, kanaa, riisiä ja parsakaalia… Dieetti jäi taas kesken, kun rahka tuli ulos korvista ja kuivaa kanaa oli vaikea niellä. Sitäkö dieettaaminen on?

EI TODELLAKAAN!

Terveelliseen ruokailuun kuuluu isona osana myös monipuolisuus, esteettisyys ja siitä ruuasta nauttiminen. Terveellinen ei ole synonyymi kuivalle ja mauttomalle, vaan myös se voi tarjota makuelämyksiä. Eikä tarvitse olla mestaritason kokki onnistuakseen siinä.

Näyttökuva 2017-09-04 kello 9.21.05

Superdieetissä käytössäsi on hyvin kattava ruoka-aineiden korvaavuuslista, josta sinun on helppo löytää ne itsellesi mieluisimmat makumaailmat. Itse ruokavaliossa olevat ruoka-aineet ovat siis vain esimerkkejä, lopullisesta makupaletista vastaat sinä itse.

Korvaavuuslistaa käyttämällä opit helposti mitkä ovat hyviä hiilihydraattien, rasvojen ja proteiinien lähteitä ja kunka paljon niitä tulisi yhdellä aterialla syödä.

Näyttökuva 2017-09-04 kello 9.21.15

Juurikin monipuolisuus ja vaihtelevuus ruokavaliossa tukevat jatkuvuutta, koska kuka nyt jaksaisi samaa ruokaa syödä joka päivä. Listaa käyttämällä mahdollisia eri variaatioita on melkein loputtomasti, eikä ruoka ala tökkiä. Ei siis ole mikään syy jättää dieettiä kesken, koska maitorahka tökkii, sitä ei ole pakko syödä! Kaikelle löytyy korvaavia tuotteita!

Näyttökuva 2017-09-04 kello 9.21.25

Superdieetissä saat käyttöösi myös kattavan ja herkullisen reseptikirjan, joka pitää sisällään terveellisiä juuri Superdieettiin suunniteltuja ruokareseptejä. Suurin osa resepteistä on hyvin helppoja ja nopeita, joten ne soveltuvat hyvin kiireisenkin arjen keskelle. Tämä on todellinen motivaatiopaketti uudelle, terveellisemmälle elämällesi, josta on iloa pitkäksi aikaa.

 

Mitä kauemmin syöt puhdasta ja ravitsevaa ruokaa, sitä paremmalta se alkaa maistua, kun makuaisti puhdistuu ja raikkaat ja tuoreet raaka-aineet alkavat maistua oikealta suussa. Jo viikon-kahden jälkeen alat huomata eroa olossasi, olet pirteämpi ja turhat vatsavaivat ovat historiaa. Virtaa on kuin pienessä kylässä ja askel alkaa kulkea ihan eri tahtia kuin ennen!

 

MITÄ SIIS ODOTAT? Tervetuloa mukaan Superdieettiin! LUE LISÄÄ TÄSTÄ!Näyttökuva 2017-09-04 kello 9.21.37

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>