Läski on ikuista

Ei ole.

Moni kamppailee ylipainon kanssa läpi elämänsä ja jossain kohti yleensä tekee mieli vain luovuttaa. Tuntuu, ettei mikään dieetti toimi tai jos toimii, niin sellaista ruokailu- ja urheilurytmiä ei pysty kauaa pitämään yllä, jonka jälkeen karistetut kilot tulevat taas korkojen kera takaisin.

Näyttökuva 2017-09-18 kello 11.19.55

Faktat faktoina. Terveellistä lihavuutta ei ole olemassa. Ylipaino on suuri terveysriski, ja hyvin usein se myös huonontaa elämänlaatua tuntuvasti. Ylipaino altistaa monille sairauksille aineenvaihdunnan häiriöiden takia, mm. diabeteksen, korkean verenpaineen, nivelrikon sekä uniapnean riski kasvaa merkittävästi.

 

Kun peilistä katsoo takaisin väsynyt, itseensä tyytymätön peilikuva, on hyvin vaikea olla onnellinen. Mitä huonompi olo oman itsensä kanssa on, sitä huonompi on yleensä olo myös muiden kanssa. On vaikea olla hyvä vaimo tai aviomies, työntekijä, esimies, äiti, isä tai ystävä. Mitään ei jaksa ja mikään ei huvita. Lasten kanssa touhuaminen vie voimat, eikä puolison kanssa lempi leisku tai peitto heilu. Oma libido on täysin nollissa.

Näyttökuva 2017-09-18 kello 11.20.20

Laihtumista ja pysyviä tuloksia ei voi saavuttaa ilman pysyviä muutoksia ruokailu- ja liikuntatottumuksissa. Yksikään pikadieetti ei auta, jos sen jälkeen on taas edessä ”paluu normaaliin”, eli siihen huonoon vanhaan elämään ja rutiineihin. Avain onnistumiseen onkin se, että on valmis muuttamaan omaa elämäänsä pala palalta ja rakentamaan uudet tavat ja tottumukset. Jos haluaa muuttua, on myös tehtävä muutoksia.

Näyttökuva 2017-09-18 kello 11.20.34

Mitä jos tällä kertaa unohtaisit tiukat viikkotavoitteet ja kiireen saada tuloksia?

Faktahan on myös se, ettei kiloja ole hankittu kahdessa viikossa, joten eivät ne myöskään mihinkään katoa siinä ajassa.

Antaisit kerrankin itsellesi oikeasti aikaa sisäistää uudet tavat ja uuden arjen. Aloittaisit alusta viimeisen kerran ja tekisit asiat järkevästi ja pitkän aikavälin tavoitteilla.

Lite Weight Loss:illa opit terveellisen ruokailun peruspilarit painonpudottajalle sekä saat uutta motivaatiota tekemiseesi. 8 viikkoa kestävän valmennuksen aikana opit miten koostaa päivän ateriasi järkevästi sekä saat hyvät, selkeät sekä monipuoliset treeniohjeet sekä kuntosalille että kotitreeneihin.

Litessä tarkoitus on edetä painonpudotuksen kanssa rauhallista, turvallista mutta silti tehokasta tahtia. Valmennuksessa rakennetaan sinulle taas toimiva aineenvaihdunta, mikä takaa sen että pystyt turvallisesti jatkamaan projektiasi myös valmennuksen jälkeen.

 

Painonpudotus ei ole ikinä ollut näin järkevää, yhdessä onnistutaan varmasti!

Näyttökuva 2017-09-18 kello 11.20.54

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>