VIELÄ ON YKSI MAHDOLLISUUS!!

Suuren kysynnän vuoksi aloitamme Bikini Challenge -valmennuksen vielä kerran tämän vuoden puolella, maanantaina 16.10.

Elokuussa uudistunut valmennus saavutti suuren suosion ja koska kaikki eivät ehtineet mukaan elokuun aloitukseen, päätimme uusia elokuun startin lokakuussa. Tämä tarkoittaa sitä että lokakuun valmennus sisältää samat ohjeet kuin elokuussa alkanut.

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.01.38

Maanantaina 16.10 alkava 10 viikon valmennus loppuu kätevästi juuri jouluun eli vielä ehtii tiristellä rasvoja, kiinteytyä tai kasvattaa lihasmassaa tämän syksyn aikana. Valmennus sisältää uudistetun ruokavalion, eli syklitykseen pohjautuvan mallin, jossa valmennuksen aikana ruokavalio muuttuu säännöllisesti. Tämä syklitys toimii todella tehokkaasti rasvanpolttoon sillä aineenvaihdunta pysyy paremmin käynnissä kun keho ei ehdi tottumaan tiettyyn ruokavalioon, vaan jatkuvasti muunnellaan makroja ja kaloreita säätelemällä mm. hiilihydraattien sekä rasvojen määrää.

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.02.17

Dieetillä syklityksen hyödyntäminen on yleisempää, mutta se mitä moni ei ehkä tiedä tai ei ole koskaan kokeillut, on syklityksen jatkaminen myös siinä vaiheessa kun kasvatetaan lihasta. Usein haasteena on se, että halutaan pysyä hyvässä kunnossa ympäri vuoden ja lihasmassan kasvatus taas vaatii plussakalorit, jolloin kehoon kertyy myös rasvaa. Syklitys on hyvä keino siihen, että kunto pysyy siistimpänä myös ylläpitovaiheessa sillä se tehostaa kehon kykyä käyttää hiilihydraatteja hyväkseen ja lyhyet miinuskalorijaksot myös edistävät kireämpää kuntoa. Mukana myös uusi ja todella kattava vegaaniruokavalio sekä maidoton ruokavalio ja laaja ruoka-aine pankki sisältäen useita korvaavia vaihtoehtoja.

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.01.57

TWC-cycle ruokavaliovalmennuksen lisäksi Bikini Challengeen kuuluu tuttuun tapaan 3 saliohjelmaa eli 4-jakoinen, johon tulee päivityksiä valmennuksen aikana, 3- jakoinen sekä vielä 2-jakoinen saliohjelma. BC on aina ollut myös kuuluisa hauskoista ja tehokkaista HIIT-tyylisistä viikkotreeneistään, jossa mukana mm. pakaratreeniä, porrastreeniä, kahvakuulaa yms yms. Viikkotreenejä on valmennuksessa yhteensä mukana 10 kpl. Valmennuksen voi siis toteuttaa ilman salitreenejä.

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.02.06

Ruokavalion ja treeniohjeistuksen lisäksi bonuksena myös herkulliset reseptit, aktiivinen Facebook-yhteisö, valmentajan vastauspalvelu foorumilla, yhteistapaaminen Tampereella, fyysiset viikkohaasteet, mentaalihaasteet sekä jatkuva kannustus, motivointi ja tsemppi sekä valmennuspuolelta että yhteisön puolelta.

Tämä kaikki siis hintaan 99 €.

Mukaan tähän vuoden viimeiseen starttiin pääset täältä:

https://www.fitfarm.fi/kauppa/bikini-challenge/

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.04.15

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>