UUDISTUNUT BIKINI CHALLENGE – TWC RUOKAVALIO

Bikini Challenge –valmennus starttasi täysin uudistettuna elokuussa, ja nyt suuren kysynnän vuoksi tämä sama valmennus toistetaan lokakuussa 16.10.

Merkittävin valmennukseen tehty uudistus on TWC-ruokavalio eli syklitykseen perustuva ravintovalmennus.

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.10.39

TWC (two week cycle) on kahden viikon syklitysohjelma. Syklitys tarkoittaa käytännössä sitä, että ruokavalion runkoa muunnellaan säännöllisesti makrojakaumaa sekä kaloreita säätämällä, jolloin keho ei pääse missään vaiheessa tottumaan tietynlaiseen ruokavalioon. Keho toimii tehokkaasti kun ruokavaliota muunnellaan, hiukan samalla idealla kuin se vastaa aina tehokkaasti uuteen treeniohjelmaan. Idea on se, että säännöllisillä muutoksilla pidetään kroppa hereillä ja näin saadaan hyviä tuloksia sekä rasvanpolttoon että lihasmassan kasvatukseen. Syklityksellä on saatu todella hyviä tuloksia aikaan, erityisesti naisilla.

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.10.12

Valmennuksessa osallistujat jaetaan heti alussa ryhmiin sen mukaan mitä he lähtevät valmennuksessa tavoittelemaan, eli esimerkiksi ne, jotka haluavat lisää lihasmassaa, ovat omassa ryhmässään ja ne, joiden tavoitteena on rasvanpoltto, ovat omassaan.

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.11.03

Jokaiselle ryhmälle on suunniteltuna oma TWC-ohjelma ja valmennus on jaettu viiteen erilaiseen TWC-sykliin, joissa on tarkat ohjeet jokaiselle ryhmälle erikseen. Ruokavalio siis päivittyy 1-2 viikon välein koko 10 viikon valmennuksen ajan.

Näyttökuva 2017-10-05 kello 10.12.02

Toinen uudistus koskien ravintoa on vegaani ruokavalio, eli maidottoman ja perus ruokavalion lisäksi vegaanit saavat oman ruokavalionsa. Tuttuun tapaan mukana on myös laaja ruoka-aine pankki joten kaikki saavat varmasti koottua itselleen mieluisan ruokavalio rungon.

Bikini Challenge starttaa 16.1.2017 www.fitfarm.fi/kauppa/bikini-challenge/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>