Bull’s All Out -filosofia

Minulla on pitkään ollut haave… haave suunnitella nettivalmennus juuri sellaisena kuin sen itse haluaisin toteuttaa, sellaisen nettivalmennuksen minkä itselleni haluaisin ja jonka mukaan itsekin voisin treenata. Halusin toteuttaa sellaisen valmennuksen, jossa painotetaan asennetta, tahtoa ja määrätietoisuutta… Valmennuksen, jossa ymmärretään jokaisen toiston merkitys, jokaisen sarjan merkitys… Näistä koostuu ensin hyvä sarja ja hyvistä sarjoista koostuu hyvä treeni… Hyvistä treeneistä koostuu hyvä viikko ja luonnollisesti hyvistä viikoista hyvä valmennus. Halusin valmennuksen, jossa kehitetään myös mentaalista puolta voimakkaasti… Ihminen on kokonaisuus ja kokonaisuutta pitää kehittää, jotta saadaan kehitystä!

KH7A8787

2015 kesänä oli sitten se hetki jolloin meillä ja minulla oli palikat toteuttaa tämä unelma. Ensimmäinen toimenpide oli vähentää muita töitä ja tehdä tilaa tälle, jotta pystyisin panostamaan tarvittavan paljon, että pystyisin olemaan valmennettavien kanssa läsnä niin paljon kuin mahdollista. Se onnistui, kun vähensin muita valmennuksia radikaalisti ja siirsin kaiken mahdollisen ajan All Outtiin.

tapaaminen

Valmennus on läpileikkaus kaikesta, mitä olen yli 20 vuoden aikana tehnyt ja oppinut. Olen yhdistellyt asioita, joita olen oppinut alan huippuosaajilta. Vuosien aikana olen treenannut monen huippuvalmentajan ja -kilpailijan kanssa ympäri maailmaa ja juurikin näitä asioita olen nyt koonnut yhteen ja rakentanut niistä kokonaisuuden. Ja jatkossakin toimin näin, jotta kehitys jatkuu itsellä ja tietysti tällä valmennuksella… Tänäkin vuonna on jo siis sovittuna monta matkaa, joista haen uusia asioita, uusia näkökulmia, ja toimivat asiat tuon luonnollisesti mukaan valmennukseen.

 

Valmennuksen nimi oli minulle jo selvillä hyvissä ajoin eli valmennuksen nimeksi tulisi All Out… Bull’s All Out, koska se kuvaa parhaiten sitä mitä valmennus on ja selkeästi monestakin näkökulmasta. Lisäksi tuo lause on tatuoituna käsivarteeni, joten lauseella on minulle henkilökohtaisestikin paljon merkitystä. Kun mitä tahansa tehdään niin siihen pitää uskaltaa panostaa… Siihen pitää sitoutua… ja tämä pätee kaikkeen mitä teemme… Se pätee kaikkeen missä haluamme oikeasti onnistua ja menestyä!

12729355_10153890302789449_393806109751492363_n

Ensimmäinen valmennus starttasi syksyllä 2015 ja mukaan lähti hieno määrä erilaisia ihmisiä. Mukaan lähti nuoria ja iäkkäämpiä ja pienempiä ja suurempia, mutta yhdistävänä tekijänä halu kehittyä… Kehittyä fyysisesti, mutta myös henkisesti, j kehittyä treenaajina joka kantilta. Valmennuksessa haluan viedä jokaisen uudelle tasolle treeneissä ja tietysti myös opettaa oikean ravinnon merkitystä. Haluan rikkoa rajoja, joita moni itse ja monen ympärillä olevat ihmiset heille valmiiksi jo asettavat… Haluan todistaa, että periksiantamaton ja tinkimätön työ palkitaan… Haluan näyttää ja todistaa kuinka suuri merkitys on omalla halulla ja asenteella kaikessa tekemisessä. Ja näissä kaikissa onnistuin tai me onnistuimme ensimmäisen All Out -ryhmän kanssa todella upeasti ja tästä olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen. Samoin onnistuimme 2016 helmikuun AO:ssa ja 2016 syyskuun AO:ssa eli nyt starttaava AO on jo järjestykseltään neljäs!

 

Valmennus on ns. jatkuva valmennus johon on mahdollisuus liittyä mukaan aina kahdesti vuodessa. 10 viikon jälkeen on aina mahdollisuus jatkaa Controlling-jaksossa joka kestää seuraavaan AO-starttiin asti eli kyseessä ei ole mikään tietyn ajan projekti vaan paremminkin elämäntapa.

 

Jos sinulla on halu kehittyä ja haluat viedä tekemisen uudelle tasolle, on All Out varmasti hyvä valinta. Treenit ovat monipuolisia ja yhtään täysin samanlaista treeniä ei 10 viikon valmennuksen aikana ole, ruokavalio elää treenien mukana eli mitä kovempaa treenataan, sitä enemmän ravintoa nautitaan…Nyt tavoitteet ja unelmat realisointiin ja rohkeasti mukaan ALL OUT-matkalle!

13879345_10210170107469676_5652240694762323220_n

Lisätietoja valmennuksesta löytyy ja linkin takaa löytyy myös tietoa siitä mitä kaikkea All Out valmennuksessa on tarjolla.. http://www.fitfarm.fi/kauppa/bulls-all-out/

bulls-all-out-bull-mentula-valmennus-nettivalmennus-lihastenkasvatus-lihaskasvu-dieetti

1 reply
  1. Jappe
    Jappe says:

    Niin kauan kuin ei pysty myöntämään että on douppia vedetty ja asia on kuitenkin päivänselvä niin mä en kusekkaan kohti fitfarmia.

    ei sitä tartte juurta jaksain selvittää että mitä ja koska on otettu mutta asian myöntäminen julkisesti periaatteellisella tasolla tekee henkilöstä suoraselkäisemmän.

    Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>