20170520_123253

Tulevaisuuden suunnitelmat

3EAA9E3A-9A76-46E9-85ED-7D3178469F77
Kisoista on vierähtänyt melkein kaksi kuukautta ja nyt alan pikkuhiljaa pääsemään taas kovan treenin makuun. Itse olin todella tyytyväinen 5 sijaani Fitness Classicissa, saatiin lavalle paras mahdollinen minä. Nyt tarvitaan lisää lihasmassaa varsinkin ylävartaloon, joten minun on ihan turha kisata enää tänä vuonna. Nyt pidetään pidempi kehittymiskausi ja annetaan kehon palautua melkein vuoden mittaisesta kisadieetistä.

Hiit-treeni tehostamaan aineenvaihduntaa

Hiit-treeni tehostamaan aineenvaihduntaa


Kroppa on onneksi toiminut ihan moitteettomasti, pitkästä dieetistä huolimatta ja tässä kohtaa reverse eli palautumiseen tarkoitettu dieetti on entistä tärkeämpi. Eli nyt mennään taas 20 viikkoa toiseen suuntaa ja lisätään ruokaa ja vähennetään aerobista treeniä sitä mukaan miten kroppa lähtee toimimaan. Tähän mennessä on mennyt todella hyvin ja paino nousee hyvin hitaasti mutta varmasti!
Palauttava aamulenkki  Ayia napassa kisojen jälkeen.

Palauttava aamulenkki Ayia napassa kisojen jälkeen.


Puuroa ja valkuaista myös reissussa <3

Puuroa ja valkuaista myös reissussa <3


Olen nyt myös siirtynyt ALL OUTin nettivalmennukseen, enkä ollut alussa varma onko tämä se oikea tie seuraavalle tasolle. Fakta on se, että Bull on ja pysyy valmentajanani, sitä en vaihda vaikka mikä tulisi, joten luotan siihen jos se sanoo että tästä tulee kova! Seitsemän vuoden jälkeen se herra tuntee mun vahvuudet ja heikkoudet ja todisti sen myös viime kisoissa 100% onnistumisella! Kun tietää mitä tekee, niin ei voi tulla kuin täydellistä. Mutta valmennussuhde täytyy olla molemmin puoleista jotta se toimii, ja meillä se on! Joten lähden nyt Bullin vetämän All Outin mukanan jatkamaan omaa valmennusta, mutta minun tarpeisiin muokattuna. Olen seurannut All Outia nyt jo vuoden verran ja olen todella innoissani, että pääsen mukaan tähän porukkaan ja kun tiedän miten paljon Bull tähän valmennukseen panostaa. Osan mielestä ehkä nettivalmennus kuulostaa oudolta pitkään kisanneelle, mutta mielestäni tämä vain tehostaa valmennustamme entisestään, koska henkilökohtaisista tapaamisista ei kuitenkaan olla luopumassa vain tämä tulee enemmänkin vain plussana entiseen. Nyt katse kohti kevättä 2019!
IMG_2953

Näillä ravinteita kyllä jaksaa!

Näillä ravinteita kyllä jaksaa!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>