Nämä tuotteet on mitä lupaa ;)

Varoittava esimerkki!

Tietoisia valintoja...

Tietoisia valintoja…

...ja nautintoja <3

…ja nautintoja <3


Tuli sit vahingossa syötyä tupla määrä hiilihydraatteja parin kk ajan, onneks vain silloin kun satuin syömään munanuudeleita… Olen yleensä todella tarkka kun korvaan ruokavalioon merkittyjä raaka-aineita, mutta tällä kertaa ei edes minun tarkkuuteni riittänyt, kun tuotteen ravintosisältömerkintä ei ollut raakapaino vaan valmis tuote. Kuten kaikki tietää pasta painaa aika paljon enemmän kypsänä kuin kuivana, niin hiilihydraattien määrä on myös aika paljon matalampi 100g kohti kuin kuivassa pastassa. Kyllähän se pieni tähti (joka merkkasi kypsän tuotteen) olisi pitänyt huomata ja lukea huolella koko tuoteseloste ennen kuin lähtee soveltamaan. Minun onnekseni en ole kisadieetillä ja pieni ylimääräinen hiilihydraatti teki vain hyvää, mutta jatkossa tarkempana eikä tupla määrä hiilareita. Oli tietenkin pakko myöntää Bullille mitä olin mennyt säveltämään, jotta hänkin tietää missä mennään ja osaa jatkossa tehdä tarvittavat muutokset.

Nämä tuotteet on mitä lupaa ;)

Nämä tuotteet on mitä lupaa ;)

Tämä esimerkki on ehkä yksi suurimmista syistä miksi kisadieetillä ei kannata säätää ja säveltää oman maun mukaan vaan mennä tarkasti niillä raaka-aineilla mitä ruokavaliossa on. Kokemuksesta tiedän, että varsinkin Bullin tekemissä ruokavaliossa jokaisella raaka-aineella on tarkoituksensa, miksi syödään jotain tiettyä tiettyyn aikaan jne. Varsinkin kisadieetillä ja miksi ei offilla halutaan optimoida kehitys, palautuminen ja dieetillä tietenkin kulutus. Ravinto on tässä kohdassa kaikista tärkein ja monesti se kaikkein vaikein osuus, mutta palkitsee kyllä kun tulokset alkaa näkyä. 10-20 viikkoa dieettiä jaksaa syödä vaikka pieniä kiviä, jos saa sen täydellisen kunnon lavalle, kyllä sitä sit kerkee taas soveltamaan offilla ;)

Karjalanpiirakoita <3

Karjalanpiirakoita <3

Jep! Taas sävelletty ateria helposti autossa syötäväksi ;)

Paljon tsemppiä kaikille dieettiläisille <3 mäki lupaan taas olla tarkempi :)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>