Kisadieetillä! Jes!

Te teitte sen! Parantavat peukut ovat toimineet! :D Jalka on ollut oikein hyvässä kunnossa viimeiset viikot. Jes! :) Toki viikkoon mahtuu jokunen ikäväkin tuntemus säären etupinnassa, mutta onko se nyt kolmenkympin ylittäneelle raudankolisuttajalle mitään kamalan erikoista, jos aivan jokaikinen neliömilli kehosta ei ole aivan priima kunnossa? :D Lääkärilläkin kävin, eikä hänen mielestään jalassa ollut mitään lihasperäisiä vaivoja vakavampaa. Röntgenkuvat puhuivat samaa kieltä. Huolto jatkukoon. :) Risto Santala, Samu Tuhkasaari ja Satu Pesonen pitäköön siitä huolen jatkossakin, läpi dieetin ja sen jälkeen. :) Niin… läpi dieetin. :) Kyllä, rouva Kivinen kiristelee! :D Maanantaina polkaistiin homma käyntiin tuttuun tapaan Big Boss Bullin kanssa. :)

Homma on polkaistu käyntiin! :)

18 viikon kisadieetti tähtää Helsingin kulttuuritalolla pidettävään SM-kisoihin tähtäävään superkarsintaan! Jos kaikki menee niinkuin pitää ja kaikki kehon osat pysyvät menossa mukana (pitäkää edelleen niitä peukkuja pystyssä;)), niin meikä mandoliini vetäisee debyyttinsä Bodyfitnesissä neljän kuukauden päästä! :) Onpas jännittävää! :) Sitä kohden mennään nyt ja se tuntuu todella hyvältä. :) Kauhean innoissani olen tästä ja koko touhuun kiinni pääseminen tuntuu aika suurelta siunaukselta. Entuudeltaan itsestäänselvien asioiden arvostus kasvaa, kun vastoinkäymisiä selättää. <3

Seuraavien kuukausien suunnittelutyön takana seisoo jälleen luotto coach, Jari BULL Mentula. :) Onkin hienoa, kuinka hän väsäsi niin oivalliset tavat veivata kisadieettiä eteenpäin rasittamatta koipea juuri niillä tavoin, mistä se ottaa nokkiinsa. Olihan tässäkin itsensä loukkaamisessa mm. se positiivinen puoli, että tällä kertaa asioita tulee väkisinkin tehtyä hieman eri tavalla. Hakataan pää seinän läpi vähän eri tavalla ja eri kohdasta kuin ennen. :D ”Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu.” Kyllä. :) Olen itse yleensä niin kamalan mustavalkoinen tavassani ajatella. Olisi kuitenkin hyvä muistaa, että on muitakin tapoja, kuin se vanha tuttu, mikä on toiminut aina. Jokin uusi voi toimia vieläkin paremmin! Tai sitten ei :D, mutta kaikesta oppii ja oppiessaan kehittyy ja se kai tässä on koko homman juju. :) Bullin lisäksi kiitos myöskin Pajusen Piialle, Kujalan Killelle ja aviomies Kiviselle keskustelutuokioista. Autoitte minua näkemään mustan ja valkoisen lisäksi muitakin värejä. :)

Väriä elämään. :)

Väriä elämään. :)

Matka on siis jälleen alkanut. :) Katsotaan minkälainen paketti täältä kuoriutuu. :) Todella mielenkiintoista ja innostavaa! :) Sydän edellä mennään, matkasta nauttien ja silmät auki. :) Siinä samalla kun paahtaa oman parhaansa, niin lopputulos on parhain mahdollinen. :) Pidetään ne peukut pystyssä, että latu pysyisi auki ja monot jalassa, loppuun asti. :) Mrs Henry hiljenee, siihen saakka kunnes on jälleen asiaa. :D 

Muistakaa välillä olla kärpäsenä oman elämänne katossa ja arvostaa niitä asioita, mitkä näette olevan perus hyvin ja myös niitä, mitkä ovat huonommin, sillä ne näkemällä opitte jälleen arvostamaan niitä itsestäänselviä asioita. Tällä tavoin elämä alkaa tuntua aika ainutlaatuisen ihanalta. <3 

Antoisaa ja ainutlaatuisen ihanaa kesän alkua! :) <3

-Henriikka

Viikko sitten. Viimeinen ateria. :D

Viikko sitten. Viimeinen ateria. :D

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>