Processed with Rookie Cam

Ensisykäys

Täällä mennä porskutetaan kisadieettiä eteenpäin. :) Kaikki rullaa niiiin hyvin ja hyvähän tässä on rullaillakin, kun suksi luistaa ja monot toimii! :D Kiitos vielä Santalan Ristolle ja Tuhkasaaren Samulle elämäni pelastamisesta! :D Lujan ammattitaitoisia heppuja! Eli mikäs tässä? Ei ole valittamista. :) Oikein rennoin, kiitollisin ja positiivisin fiiliksin mennään eteenpäin. :)

Tulevana maanantaina tapaan Bullin kuntotsekkauksen merkeissä ensimmäistä kertaa dieetin aloitettuani. Katsotaan sitten mitä tuleman pitää. :) Tällä hetkellä mennään neljällä salitreenillä ja viidellä aerobisella viikossa. Ruokaa on vielä mistä vaikka VÄHÄN (:D) muillekin jakaa ja se on hyvä, niin on mistä vielä tiputella poiskin dieetin edetessä. :) Eipä siinä ihmeitä. :) Homma tuntuu tutulta ja omalta ja oikein mukavalta. Kroppa tuntuu tykkäävän, kun sitä liikuttaa enemmän ja ruokkii kevyemmin. Tällä hetkellä mennään vielä reippaasti hyvän olon leveleillä. :)

Minun tuli itseasiassa tutkittua noita leveleitäni vähän enemmänkin. Kaikkia niitä, sekä hyviä että huonoja. Kaverini, hieroja Satu Pesonen kysyi minulta taannoin, josko haluaisin osallistua Firstbeat mittaukseen. En tiennyt mittauksesta mitään, mutta kuultuani sen kartoittavan sykkeitteni kautta palautumistani ja rasitustani, olin valmis lähtemään mukaan. :) Pian sain tunnukset omalle Firtsbeat-tililleni ja sen jälkeen mittalaite ilmestyi kotiin. Seuraavat kolme vuorokautta elin mittari rinnassa kiinni ja kirjoittelin Firstbeat-tilini päiväkirjaan kaikki vuorokautiset touhuamiseni mahdollisimman tarkkaan. Tätä kautta saisin mittauksen jälkeen tietää, mikä tekeminen lataa akkuja ja mikä niitä kuluttaa. 

Tuomio? Minä olen näemmä, isäni tavoin, kova motoristi! :D Kaasua painetaan siitä sängystä ylös ponkaistusta hetkestä aivan siihen viimoiseen, kun pää painuu takaisin tyynyyn. Kaasuttelun jälkeen pää kyllä viipyy öisin tyynyyn painuneena hyvän määrän, palauttavan unen LAADUN ollessa kuitenkin heikko. :( Voi voi. Hyväkään unen määrä ei korvaa vuorokauden muiden tuntien aikana keräännyttämää stressitaakkaa. Ratkaisu? Kaasujalalle pitäisi antaa päivän aikana huilia. Niin paljon, että punainen palkki muuttuisi välillä vihreäksi, palauttavaksi palkiksi. Tämä kaasun höllääminen voisi nostaa yöllistä unen laatua päivän stressireaktioiden vähennyttyä. Ongelma? Mittauksen mukaan palkkini ovat punaisella AINA, PAITSI nukkuessa. Mikään muu ei rentouta minua! Ei edes tv:n katselu, vaikka olen niin luullutkin. :( Vaikkakin se kuinka tärkeää olisi, niin työpäivän aikana nokosten ottaminen on sulamahdottomuus. Ko. ylellisyyttä ei ole mahdollista kokea ennen treeniäkään, sillä töiden jälkeen onkin jo hilpaistava raudan ääreen, jotta kotioven saisi avata ennen ilta yhdeksää. Siinä olisi hetkeni pienelle pötkötykselle, mutta siinä on iltaruokailu ja suihku ja seuraavan päivän valmistelu ja ihana aviomies ja se punaiseksi palkiksi silmissäni muuttunut tv. :D Painankohan minä nyt kaasua? Nyt, keskiviikkona, lepopäivän iltana klo 20.21, kun kirjoitan tätä blogia? Minun pitäsi varmaan kuunnella Mindfulness nauhoite. Kyllä. Ehdottomasti. Niin teen! Oikeasti! Juuri nyt ja haastan tuon olohuoneessa änäriä naputtavan miehenikin mukaan! :D

Ottakaahan yhteyttä Satuun, jos näin Tampereen alueella haluatte itse kokeilla Firstbeat mittausta. Satu ei osannut vielä aivan varmasti hintaa sanoa, mutta mitä se sitten onkaan, niin tämän blogin lukijat saavat palvelusta -10% alennuksen. :) Muistakaa vain mainita tämä tarjous ja mistä sen bongasitte. :) Satun yhteystiedot yhteydenottoja varten löydätte Facebookista Satun hyvinvointipalvelut-sivustolta https://www.facebook.com/ptsatu/?fref=ts

Tällaista tänne. :) Vaikkakin aika urheilupainotteisesti mennään, niin siipan kanssa yhdessä kuitenkin. :) <3 Siinä se tuo partaveikko löntystää porraskonetta samalla, kun vaimo vääntää crossaria tai mankeloi pyörällä. :) Niin, vaikkei tälle asialle kai saanut bloginäkyvyyttä KOVINKAAN antaa, niin Terttu on pikku dieetillä itsekin, noin ihan muuten vain. :) Siitä kertoo pikku hiljaa muhkeammaksi ja muhkeammaksi kasvanut dieettiparta ja unelmoinnit vaaleasta, margariinilla ja Raikas-sulatejuustoviipaleilla päällystetystä leivästä… leivistä. :D Juhannuksena herran parrasta sattaapi roikkua pala grillikylkeä ja Kabanossia, mutta muutenhan tuo puhui dieettailevansa siihen saakka, kunnes siltä tuntuu. :) Joten, seurailkaa partaa. ;)

Oikein mukavata kesän jatkoa! :) Muistakaa levätä, vaikka se niin kamalan vaikeaa onkin! Taju pois ja unille, heti kun siihen on mahdollisuus. :) Tämä on käsky! :)

Voimauttavin terveisin: Henriikka

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>