18556023_10155237042260782_4416565643590589086_n

Uuden äärellä

Ipanan viettäessä laatuaikaa kummitätinsä kanssa pääsin lauantaina toteuttamaan yhtä pitkäaikaista unelmaa. Keväällä löysin itseni ääneen myöntämästä etten osaa meikata, en sitten yhtään. Elämäntapamuutoksen myötä sitä jotenkin on vahvistunut fiilis siitä että vaikka jotain ei osaakaan juuri nyt, koskaan ei ole liian myöhäistä opetella.  Jotenkin, itselle touhu on ollut niin kokonaisvaltaista muutosta, yks tärkeimmistä anneista on ollut fiilis siitä että omaa elämäänsä voi hallita (kiitos välilevy, muistan kyllä nämä tietyt poikkeavuudet joten voit lakata muistuttamasta) ja viettää aikaansa toisinaan vähän turhamaisempienkin juttujen äärellä. Hetken oli volyymiripseä ja rakennekynsiä, mutta arjen hulinassa ne ovat jääneet. Ajatus heräsi josko meikilläkin voisi tehdä pieniä tai isojakin juttuja. Ja koska energiaa tuntuu nykyään riittävän niin miksipä sitä ei pikkuhiljaa opettelisi jotain kokonaan uutta. Hiuksia olis kiva laittaa, meikattakin olis mahtista osata. Taidot kun ei kulje innon kanssa yksiin niin oli ihan loistojuttu kun ystäväiseni ilmoitti olevansa valmis mukaan meikkauskurssille.

Lauantaina sitten sellaisella oltiin, paikka löydettiin kuukkelin avulla ja lopulta peruutusaikakin löytyi sopivasti niin päästiin haipakkaan asian äärelle. Omat tiedot touhusta oli aika pelkistettyä, meikkivoide, puuteri, vähän valokynää sinnepäin, ripsari, luomiväri, perusrajaus silmämukaisesti ylös, vähän väriä kulmiin ja poskelle punaa sinne johonkin. Olen innostunut arjessa käyttämään aika voimakkaitakin huulipunia, hämää vastaantulijaa sopivasti ;) Mutta ihan jo pohjameikin teko; peiteaineet, varjostukset jne oli vierasta, smoky eye yms tyyleistä puhumattakaan.

11743000_10153431678540782_6398419621357527259_n
Kun susta tuntuu että tiedät enemmän näistä kuin meikeistä…

Meikkaaja teki kevyemmän meikin ystävälleni ja mulle tehtiin smoky eye. Ystävääni seuratessa koin saavani paljon, enpä ihan rehellisesti osaa sanoa paljonko smokyt jäi omaan mieleeni, mutta tarvittaessa voi hankkiutua vieläkin perusteellisempaan opastukseen. Arjessa sen näkee miten opit on jääneet päähän. Kuulin että vanhimmat kurssilla olleet on olleet yli 8-kymppisiä, lifegoals pitää meininkiä yllä vähintäänkin noihin numeroihin!

18582475_10155237042250782_9092303398824766645_n
Meikillä saa tosiaan isoja muutoksia aikaan..!

Ollut ihana viikko, kampaamokäyntiä ja meikkijuttuja, mukavaa vastapainoa paitsi arjen kiireille mutta myös treeneille. Lauantaiaamusta aamusta ehdin käydä 30 min treeneissä pt:n kanssa (4 liikettä; kyykky tangolla, hack, ja superina smithissä roikkuen killeri etureisikyykky+takareisi koneessa), mutta ihan kivasti kyllä kerkesi paitsi jalat ottamaan osumaa mutta myös käsistä lähtemään nahka.. Eikä sillä, todella mieluisaa puuhaa salitouhutkin, mutta ihanaa päästä varsinaisten tyttöjenjuttujenkin äärelle. Itsensä hemmottelua <3

1971c9c9ebc7e02d70c6c3187004c66a
Motivaatiokuva (itselle) viikkoon.

 

Ihanaista viikkoa tyypit <3

-M-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>