photo-1

Uudenvuoden lupauksia

Vuosi on taas lopuillaan ja tykkään ajatuksesta pysähtyä hetkeksi miettimään kulunutta aikaa. Kulunut vuosi on ollut monella tapaa erityinen. Ipana on löytänyt sisäisen rohkeutensa ja loistanut koulutaipaleella, siinä olisi jo riittämiin syitä miksi kulunut vuosi on parasta ikinä.

Rakkaus

Kertakaikkisen paras asia elämässä. Edellinen vuosi toi tullessaan vierelle ihmisen jota rakastaa päivä päivältä enemmän. Kosinta oli kyllä ehdottomasti yksi vuoden huippuhetkistä. Sen mitä siitä muistan, myönnetään että siinä tuli onnenkyyneleet ja niin yllätetyksi <3 Häähommia olisi tiedossa <3 <3  On ollut ihan huippua miten palaset loksahtelee paikalleen, ipana rohkaistuu ja kasvaa. Ja ei, en sano että uusperhekuviot on helppoja, ehei. Mutta kun on oikeat ihmiset arkea rakentamassa, kaikki järjestyy parhain päin.

Treeni

Pelkäsin vuoden alussa selkäkipujen vielä piinatessa että tästä tulee vuosi jolloin muikkeli palaa vanhaan koska ei vaan pysty liikkumaan. Jonkin verran otsalohkoa seinään nakuteltua annoin viimein siimaa itselleni ja lähdin ihan eri kautta liikenteeseen. Salitreeni on tärkeä osa kokonaisuutta. Mutta viimeiset puoli vuotta olen rakentanut treenit ryhmäliikunnan varaan. Monipuolista ja helppo ainakin omalla salilla suunnitella ja toteuttaa kun voi varata tunnit etukäteen. Perinteiset aerobictunnit ei ehkä ole koreografiansa puolesta se mun juttuni. Toisaalta, välillä on hyvä nauraa itselleen ja  pikkuhiljaa taas grapewine ja kumppanit jäävät mieleen. Treenin tuoma hyvänolon fiilis on korostunut, ja sitä huomaa kaipaavansa. Vuoden päättyessä huomaan että kynnys lähteä treeneihin on madaltunut, intensiteetti tunneilla on kasvanut ja hitsi vie miten se hyvä fiilis puskeekin esiin sieltä tunnin aikana!

 

19149255_10155321509730782_6314698921533227133_n

 

Työelämä ja koulu

Löysin mieleisen koulutuksen ja sen parissa onkin syksy kulunut rattoisasti. Opiskelu tapahtuu työn ympärillä minkä tähden niin kovin kiitollisena otin vastaan uudet haasteet loppuvuodesta. Tunnen itseni etuoikeutetuksi unelmatyössä, koulutuksen tuodessa syvempää ammattitaitoa tekemiseen.

 

15977812_10154840671660782_2233685116992211337_n

Seikkailut

6 matkaa ulkomaille. Lähimpänä Viro, vähän kauempana Tsekit, Ranska, Kreikka, Italia, Saksa. Ja muutama seikkailu kotimaassa. Ikinä koskaan aikaisemmin en ole näin paljoa reissaillut. Saapa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan! Kaksi reissua on jo suunnitteilla..! Ihmiset, kulttuurit, luonto, nähtävyydet. Reissuissa oppii itsestään, pääsee todella irti arjesta ja se seikkailu, parasta!

26167456_10155870740990782_7639939497466231090_n
#bestnine instassa, ja aikalailla kiteytyy, ampparia perheen kera, seikkailuja, treenejä… <3

 

 

Arki

Kaiken tämän sekoitus, maustettuna ripauksella naurua ystävien kera. Lepoa mitä opin ottamaan enemmän kuin aikaisempina vuosina. Uskon että juuri siksi olen sairastellut vähemmän kuin vuosiin. Rakastan perusarkea, aamiaista ipanan kanssa, kuulumisten vaihtoa päivän jälkeen, niitä pieniä osia mitkä päivät muodostaa.

Uudenvuoden lupauksia

Vuonna 2018 haluan panostaa entistä enemmän lempeyteen. Ruuhkavuosissa äkkiä väsyy eikä välttämättä aina näe metsää puilta. Aion tietoisesti rakentaa entistä parempaa henkistä hyvinvointia, olla ajoissa paikalla, hallita arkea lempeydellä, minkä toivon näkyvän paitsi omassa puuhastelussa mutta myös heijastuvan ympärilleni. On tavoitetta kerrakseen, etenkin tuosta myöhästelystä voisin kirjoittaa postauksen sijaan kirjan…

Mielenkiintoista nähdä mitä vuosi tuo tullessaan! Miltä maailma näyttää 31.12.2018! Mutta sitä ennen, on yhtä sun toista elettävän ja koettavana <3

Mainiota vuodenvaihdetta, ihania ja huippuhetkiä vuoteen 2018 juuri Sinulle joka tätä luet <3

-M-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>