Melkein vuosi meni

oops

Siis ääks! Melkein meni vuosi, ennekuin alkoi tulla taas jotain jutun aihetta! Tai no kyllä sitä jutun aihetta olis vaikka kuinka paljon, mutta mun itse sensuuri on melko suuri. =) Enkä halua kauheasti vihastuttaa ketään mun jutuilla….. Mutta siis, nyt on aika tullut päivittää blogia ja kertoa mitäs mulle oikein kuuluu. Mielettömän hieno juttu tapahtui elokuussa, nimittäin me mentiin naimisiin!!! Musta tuli Rouva Holm ja olen siitä todella onnellinen. Mä en olis ikimaailmassa uskonut, että joku kaksi lahkeinen jaksaa asua tällasen himo urheilijan ja ruokiaan punnitsevan mimmin kanssa. Onnex löysin miehen joka itsekin treenailee, kisaa ja on yhtä fanaattinen tän bodailun suhteen kuin mäkin. =)  Vaikkakin tuntuu, että vanhenin 20 vuotta, kun minusta tuli ROUVA! Tarkoittaako tää nyt sitä, et joudun ostamaan jakkupuvun ja olemaan jotenkin hillitty? EIKAI?!? =D Tulevaisuuden suunnitelmia on meillä molemmilla isostikin ja kerronkin siitä sitten joskus lisää, sen aika ei ole vielä! =)

 

Meidän Virallinen hääkuva <3

Meidän Virallinen hääkuva <3

Ja oikeastaan se asia, mistä lähden nyt kirjoittamaan, on KISADIETTI!!! Joo, joo, kaikkihan siitä aina kirjoittaa, mutta kun mää oon jotenkin yyber liekeissä tästä hommasta nyt. Takana tosiaan on Kohtuullisen pitkä offi ja alkoi jo löytymään epäilijöitä sille, notta meinaako pohojanmaan flikka vielä kisata. KYLLÄ MEINAA!!! Siis jos ja kun dietti menee kunnialla päätökseen ja saan kunnostani sellasen, kun olen pääni sisään kuvan rakentanut. Haluan olla elämäni kovimmassa kunnossa, kun täytän 40 vuotta, eli ensi keväänä….. Ja sen näkee sitten, mikä se kunto on.  Sen verran voin kertoa, että duunia on painettu offilla. On kuntoutettu olkapäätä, on korjattu nenän väliseinää ja poskionteloita ja on opeteltu taas olemaan fiksu ja lepäämäänkin välillä. Jännä oikeesti nähdä, mitä laardin alta kuoriutuu. Kauheasti kiinnostais Bodyfitneksen lisäöksi kisata Fysiikassa, mutta katsotaan nyt ekaksi miltä sitä näyttää keväällä. Bodyfitness on tietysti se ensi sijainen laji, mutta kuka tietää? Treenailen jatkuvasti Bull´s All Outin mukaan ja olen todella onnellinen että saan kuulua tähän sakkiin, Tykkään kauheasti viikottain vaihtuvista treenimetodeista ja ruokavaliosta! Ja onhan se helevetin toimiva nettivalmennus!

ao staff

 

Dietin tosiaan polkasen käyntiin jo huomenna, vaikkakin oltiin Bullin kanssa sovittu vasta 23.10 aloitus päiväksi. Olen malttamaton nyt, tiedän, mutta ajattelin sen niin, että jos sattuu että sairastun dietin aikana (mullahan todettiin synnynnäinen immunoglobuliini Ig-G:n selektiivinen puute), on silloin pelivaraa hieman enemmän. =) Mutta nyt vielä viimeisen nanna ruuan kimppuun ennen diettiä! Ollaan kuulolla!

Tässä offikuntoa! Tästä lähetään kuorimaan fläsää pois!

Tässä offikuntoa! Tästä lähetään kuorimaan fläsää pois!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>