Joulu meni, hermopinne paranee ja dietti etenee

Punainen pallo

 

Joulu tuli ja meni. Itsellä joulu on vain päivä muiden joukossa vaikka sisimmässäni haluaisin sen olevan rakkauden ja rauhoittumisen aikaa. Joulu on allekirjoittaneelle hieman haikeaa aikaa, kun muistoihin tulvii lapsuuden joulut ja se fiilis, mitä ei ikinä enään saa takaisin. Oma perheeni, eli veljet ovat niin hajalla ja ympäri suomen, että on mahdotonta saada kaikkia saman pöydän ääreen. Äippä ja iskä ovat muistisairaita joten heidän jaksamisensa on rajallista. Mutta käyn joka joulu tervehtimässä heitä ja viemässä lahjoja, ja juttelemassa mukavia…. En myöskään osta juurikaan lahjoja kenellekkään, haluan antaa sen tärkeimmän lahjan, eli läsnäolon mieleummin kun turhaa tavaraa. Olen toki kiitollinen, jos joku minulle lahjan ostaa. =)  Ja tänä vuonna taisin saada elämäni tärkeimmän joululahjan, nimittäin pääsen aloittamaan tammikuussa 5 vuoden taistelujen jälkeen immunoglobuliini korvaushoidot!!! Tai tarkemmin sanottuna se on gammaloglobuliini jota minulle annetaan, mutta vaikuttaa siis hyvinkin isosti immuunivasteeseen ja tarkoituksena olisi rakentaa minun immuunipuolustus ihan alusta asti uusiksi! Saan siis toisen ihmisen valkosoluja ja niistä eriteltyä gammaloglobuliinia suoraan suoneen kerran kuukaudessa ja sitten hommaa seurataan verikokeilla ja toivotaan, että keho alkaa itse tuottamaan ainetta ja homma alkaa pelittämään. Täähän tuntuu ihan mielettömältä jutulta koska olisi mahtavaa olla terveenä vaikkapa kokonainen vuosi sen sijaan, että olen 4-6x vuodessa vakavassa hengitystie infektiossa.  Ennuste noissa hoidoissa on hyvä, yli 90% joten on todellakin kokeilun arvoinen juttu.

immunoglobuliini

 

Toinen huikea juttu on se, että päätimme Jarin kanssa, että siirryn kisaamaan NPC:hen!!! Suoraan siis kansainvälisiin kisoihin!! Tämähän teki tietysti sen, että oma motivaatio nousi ihan uudelle tasolle, koska olen unelmoinut ulkomailla kisaamisesta ja nyt se on mahdollista! Mä kerron tästä sitten lisää, kun saadaan asiat oikeesti mallilleen…. mutta sen sanon, että tää tyttö antaa ihan kaikkensa jotta on kunnossa Toukokuussa Tanskassa ja poseeraus hiotaan  sellaselle tasolle, ettei kellään oo nokan koputtamista sen suhteen. =)  Eli tääkin tais olla se toivottu joululahja!!!

Hermopinnekin antaa viitteitä pikkuhiljaa paranemisesta! Pelkäain kauan, että ongelma olisi olkapäässä, taas, mutta sitten alkoi löytymään niskasta se ongelma kohta ja siitä se homma sitten alkoi paranemaan. Joka viikko on keskitytty hoidoissa, hierontaa, osteopatiaa, LPG:tä ainoastaan niskaan, lapaan ja olkapäähän ja nyt on saatu jo lisättyä liikkeitä treeneihin. Leveä ylätalja astui taas mukaan maanantaina ja olkapäitä pystyy jo treenaileen. Tasoissa mennään jo 95% selkätreenissä ja loppu viikolla selviää olkapäiden tasot sit. Mutta olen vallan optimistinen nyt tän asian kanssa. Tästä tulee taatusti hyvä!

selkä 2017

 

Onnex, selässä on massaa ja onnex olen päättäväinen asioissa ja onnex en ole stressannut yhtään tän hermopinteen kanssa. Se paranee kyllä, kun antaa aikaa ja tekee asiat fiksusti! Diettikin sujuu, itseasiassa tosi hyvin ja toivonkin viikonloppuna hyvää palautetta Jarilta. En oo kyl tainnu ikinä huonoa palautetta saada Jarilta, en kehtais tehdä asioita juosten kusten ja sit selitellä jotain. Ei kuulu mun tyyliin. Tehdään ohjeiden mukaan ja nautitaan matkasta! Kyllä, tää matkahan on se juttu, kisat ovat kirsikka kakun päällä!

Vuosi vaihtuu ihan pian! Toivon kaikille räiskyvää ja riehakasta vuoden vaihdetta ja mahtavaa uutta vuotta 2018!!! Mä aion tehdä ensi vuodesta MUN VUODEN!!!!

minä 2017

Stay strong!!!! Keep going!!!!

LOVE, KIRPPU

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>