mä ja viltsu

Dietti kuulumisia

Hellou!

Eli kahdeksan viikkoa takana kisadiettiä ja monen monta edessä. Ihan hyvin menee, välillä paremmin ja välillä huonommin. Perus arkea, mutta lisää treenailuja ja ruokien muokkausta erona. Mutta vaikka on huonoja ja väsyneitä päiviä, kyllä sitä on onnellinen myös. Torstaina kävin kampaajalla, mitä olin kyllä kovasti odottanut. Muistakaa tekin välillä mennä hemmoteltavaksi, koska me antsaitsemme sen. Mitä paremmin voimme, sitä paremmin kanssa olijamme voivat <3

Katsokaa hiusten lopputulosta!! LIKE LIKE LIKE että ei voi muuta sanoa<3 Kiitos jälleen Hanna Tyrmi (Prime Hair And Beauty Desing). Toi Kardashianin lakka oli must have listalla, sillä se sisältää mustakuminaöljyä antamaan hiuksille säkennöivän kiillon. Primestä saa niitä ja muitakin Kardishianin tuotteita. Itselläni kun ovat karheat hiukset luonnostaan ja käytän lakkaa päivttäin, joten se sopii täydellisesti!

IMG_2936IMG_2938IMG_2933

Ajattelin että teitä kiinnostaa ruokailuni, joten tässä kuvia tämän viikon ruokailuista :)

Välillä tosiaan jaksan panostaa ruokaan kunnolla (Riisiä ja tomaatti/basilika-kanakastiketta)

IMG_3022

 

Ja välillä taas en tai no suht usein :D (Lohta, salaattia, kurkkua ja porkkana) ja toinen kuva (riisiä, kanaa, kurkkua ja porkkanaa)

IMG_2982                   IMG_2975

 

(Foodinin mustaariisi ja kana) ja toinen kuva (pakastevihannes sekoitus ja kana)

IMG_2969                 IMG_2963

Rauhallista sunnuntai iltaa toverit!

Nelli

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>