Kisasuunnitelmia ja kesäohjelmaa

Kisasuunnitelmia ja kesäohjelmaa

Heissan kaikille ja ihanaa kesänalkua! :) Joko ootte lomilla?

 

Edellisen kirjoituksen jälkeen elämä on rullannut omalla painollaan ja ajatukset ja suunnitelmat treenien ja kisaamisen suhteen on muuttuneet monen monta kertaa :D  Asioilla on kuitenkin tapana loksahdella omiin uomiinsa lopulta ja tällä hetkellä kuviot on hyvinkin selkeet. Tosi, tosi pitkään vaivannut olkapää on löytänyt VIHDOIN oikeaa hoitoa ja on pikkuhiljaa parempaan päin, treeni kulkee ja ruoka maistuu siinä määrin kun se on sallittua ;)

 

No mitäpä on touhuttu? Dietillähän on jonkun aikaa jo oltu ja samaa rataa jatketaan syksyyn asti ;) Aikaisemmat suunnitelmat on tosiaan sen verran saanut variaatiota, että laji jossa kilpailen pysyy edelleen bikini fitneksenä. Tultiin alkuvuodesta valmentaja Harrin kanssa siihen tulokseen, että koska olkapää ei edelleenkään anna treenata riittävän kovaa kasvumielessä ja hinku kisata on kuitenkin kova, mennään kropan ja kipujen ehdoilla ja veistellään sitä  mun parasta biksufiguuria esille siinä ajassa mitä jäljellä ennen syksyn mittelöitä on.

 

Ihan jo jänskää mitä välivuosi on saanut kropalle aikaseks :)

 

Treenityylillisesti on siis palattu aikalailla takaisin entiseen eli pakaroita reenaillaan parikin kertaa viikkoon ja yläkroppa tulee hyvin siinä mukana yhteensä viidellä salikäynnillä viikossa. Pakaratekniikkaa oon yrittänyt hioa huippuunsa koko talven ja kevään, kun ei ainakaan mun kohdalla todellakaan ole automaatio, että pakaraliikkeitä sais osumaan oikeeseen paikkaan. Tässä asiassa kuitenkin kehitystä mukavasti tullut, kun kieli keskellä suuta on pakaraa supisteltu :D Aerobista oon ajan puutteen vuoksi saanut tosi hyvin yhdistettyä työmatkoihin ja koti-sali välille, menee vähän niin kun huomaamatta!

 

Säällä kun säällä! Varuste kysymys ;)

 

Diettiaika on mennyt tosi hyvin ja tällä hetkellä ollaan vähintään aikataulussa, jollei vähän jopa edelläkin. Yksityiselämän puolella on kesän aikana tulossa isoja muutoksia paikkakunnan vaihdon merkeissä, joten näitä valmisteluja ja arkea pyörittäessä on hädin tuskin huomannut, kun rasva on tirissyt ihan siinä sivussa. Ja niinhän sen pitäis ollakin, että omalla painollaan!

 

Kisoihin on siis jo ilmottauduttu ja nimikin löytyy jo listasta, kato vaikka: http://www.nordicfitnessexpo.com/jkl-paviljonki/ ;) Jyväskylän SM-karsintoihinhan on nyt taas suunnattava, koska edellisen välivuoden takia ei mulla ole suoraa paikkaa SM-kisassa. Sepä onkin hyvä lämmittely reissu Lahden Nordic Fitness Expoa varten, joten Jyväskylässä nähdään syyskuun puolen välin jälkeen.

 

 

Toivottelen kaikille ihanaa kesää! Nauttikaa ja tehkää asioita mitkä tuntuu kivalta. Itsellä ohjelmassa muuttoa, remontointia, lomailua, festareita, tietysti treeniä ja diettiä ja ehkä vähän ikäkriisiäkin ;)

 

 

Nina

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. Title

    […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nevertheless truly really worth taking a appear, whoa did one particular understand about Mid East has got more problerms as well […]

  2. Title

    […]Sites of interest we’ve a link to[…]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>