kuva food

Tapellaanko ruuasta?

Ruoka on nykyään paljon tapetilla, ja siitä väitellään ja tapellaan runsaasti. Varsinkin viime aikoina olen törmännyt aika aggressiivisiinkin mielen ilmauksiin koskien ravitsemus suositusten noudattamista. Jokaisella saa olla oma mielipide ja itse liputan sen puolesta että ruokavalion kuuluu olla monipuolinen ja sisältää sopivassa suhteessa hiilihydraatteja, hyviä rasvoja sekä proteiinia. Oma linjani karttaa kaikkea extreme vaihtoehto malleja ja mielestäni mitään ei kannata jättää pois, jos ei ole siihen syytä esim. jokin sairaus tai yliherkkyys. Kehomme tarvitsee hiilihydraatteja, hyviä rasvoja sekä proteiinia, kuiduista, vitamiineista ja kivennäisaineista puhumattakaan. Tämä on minun mielipiteeni ja suosin samaa linjaa omien asiakkaiden kohdalla. Mitä kauemmin olen valmentanut ihmisiä, sen enemmän huomaan että ei ole olemassa mitään yhtä ainoaa oikeaa ruokavaliota mikä sopii kaikille, vaan olemme erilaisia ja se mikä toimii minulle, ei välttämättä toimi sinulle. Jos ruokavaliota noudattaa läpi elämän, monipuolisuus ja helppous ovat valtteja.

 

Kävin kuvaajan kanssa ruokakaupassa ja poimin sieltä ne omat suosikkini proteiini , rasva ja hiilihydraatti lähteistä. Videolta löytyy siis vinkkejä mitä kaupasta kannattaa ottaa mukaansa. Terveellinen ja puhdas ruoka voi olla hyvää, ja terveellinen ruokavalio on monipuolinen ja koostuu ihan perus asioista.

 

 

 

2 replies
  1. anna
    anna says:

    Satu oot ihan mahtava! Oon ihan fiiliksissä aina kun nään että sulta on tullu uus videopäivitys :D vaikka tämäkin asia on mulle perus kauraa niin kiva saada jotain uutta ruokavinkkiä ja kyllä motivoi ottaa taas sitä vesi tonnikalaa ja riisiä leivän sijaan kun kuuntelee sun perusteluja :) varmasti tosi opettavaisia ja ahaa-elämyksen tuottavia toisille ja toivottavasti terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneet löytää nämä! :)
    Kiva kun kirjoitat monipuolisesti kaikille, aloitteleville ja treenanneille .

    Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>