Mikä meni vikaan ja mitä opittiin ? Vuoden 2016 – 2017 kisadieettien wrap-up

Vihdoin voin julkaista tämän videon!

Pahoittelen heti alkuun sitä että homma venyi näin luvattoman pitkälle mutta oli yllättävän paljon mutkia matkassa. Nyt sen on kuitenkin täällä, nimittäin viime vuoden dieettieni wrap-up Utin kanssa. Valmistauduin siis syksyn 2016 fitness SM kisoihin , mutta teimme päätöksen kesäkuussa siirtää kisoja keväälle 2017. Olin dieetillä yhteensä 50 viikkoa ja en päätynyt kertaakaan lavalle koska en ollut tyytyväinen kuntooni keväällä. Tässä käymme läpi miksi kävi miten kävi ? Mitä tehtiin väärin ja mitä oikein  ? Ja mikä tärkeintä, mitä opittiin. Utti on mukana kertomassa valmentajan näkökulmaa asiaan.

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>