Training Camp Los Angeles osa 2: Some hiljaisuus ja tunteiden vuoristorataa..

Täällä ollaan elossa ja pahoittelen blogi hiljaisuutta. Tämä ei todellakaan ollut alkuperäinen suunnitelmani sillä minun piti joka viikko laittaa täältä paljon matskua someen. Nyt kävi kuitenkin niin että huomasin tarvitsevani hiukan happea..

Suomessa minulla on ollut jo vuosia tietynlainen arki joka koostuu pitkälti työnteosta, omista treeneistä ja minimaalisesta sosiaalisesta elämästä. Elän todella omassa putkessani ja nyt täällä on tapahtunut asioita jotka ovat saaneet minut avaamaan silmäni , tuntemaan uusia tunteita ja olen ollut aika kovassa myllerryksessä. Olen halunnut elää hetkessä, omassa hetkessäni enkä ole ollut valmis jakamaan kaikkea muille. Olen halunnut tuntea, kokea , kasvaa ja oppia rauhassa. Elämäni koostuu täällä yllättävän paljon nyt muistakin asioista kuin treenaamisesta vaikka se onkin edelleen reissun päätarkoitus. Hassua on kuitenkin se miten paljon yllätyksiä täällä on ollut ja miten ne ovat vaikuttaneet minuun. Tätä on todella vaikea selittää mutta uskon että ainakin muut kontrollifriikit saattavat ymmärtää mitä ajan takaa. Kun suunnittelee jatkuvasti elämäänsä todella tarkkaan ja sitten päätyykin uuteen ympäristöön jossa kaikki ei menekään kuten olet suunnitellut, voi alussa olla vähän pihalla. En olekaan hallinnut kaikkea ja se on ollut minulle suuri kasvun paikka.

IMG_7086

Se että olen nyt ollut tavallaan omissa oloissani täällä hetken aikaa on ollut minulle todella tärkeää ja opettavaista aikaa. Olen koittanut omaksua täällä ihmisten rennompaa asennetta ja olemaan spontaanimpi. Olen ollut onnellinen , surullinen ja kaikkea siltä väliltä ja olen tuntenut myös koti-ikävää välillä. Se että ylipäänsä tunnen näin voimakkaasti, on minulle uusi tilanne. Treenireissusta tulikin myös matka oman pään sisään.

Jatkan tätä omaa henkistä kasvamistani täällä nyt vielä hetken aikaa mutta lupaan että kun saan joulukuussa tänne erään hyvän ystäväni niin treenimatskua alkaa tulemaan. Olen kokoajan treenannut Chrisin kanssa 2 kertaa viikossa ja huikeaa on ollut!!

Hiljaisuus alkaa siis olla loppusuoralla…

Tässä loppukevennyksenä uusi video youtubeen missä näytän hiukan omaa perus sunnuntai arkeani täällä.

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>