Kuinka kusip****ä selvitään?

Pahoittelen raflaavaa otsikkoa enkä myönnä että teksti olisi suoraan omasta tai läheiseni elämästä ,vaikka se voisi hyvin olla. Suurin osa meistä törmää elämänsä aikana nimittäin jonkin asteiseen ääliöön eli ihmiseen joka kohtelee meitä kaltoin. Näitä ihmisiä on monenlaisia ja heistä voisi käyttää muitakin nimiä kuten petturi, huijari, narsisti tai vaikka valehtelija. Se, miten jokainen määrittelee tai nimeää tämän henkilön on jokaisen oma asia mutta kaikki me varmasti olemme samalla viivalla sen suhteen ,että nämä ihmiset aiheuttavat traumoja, pahaa mieltä sekä usein ongelmia meille muille.

Kuinka sitten päästä mahdollisimman nopeasti eroon tällaisesta henkilöstä joka tuo elämään liikaa negatiivista energiaa?

Heti alkuun on selvää että tällainen yksilö on poistettava elämästä nopeasti ja kerralla. Ei kannata jäädä kuuntelemaan selityksiä tai sortua manipulaation uhriksi sillä jos joku kohtelee sinua kaltoin ,mitä nopeammin katkaiset yhteydenpidon ja jatkat eteenpäin, sen parempi. Osa näistä ihmisistä jää pyörimään nurkkiisi ja aiheuttamaan pahaa mieltä niin pitkäksi aikaa, kuin sinä itse annat heidän jatkaa.

IMG_7458

Toiseksi on annettava anteeksi. Unohtaa ei tarvitse mutta anteeksi kannattaa aina antaa ja jatkaa eteenpäin ilman katkeruutta. Tappeluun vaaditaan aina kaksi ja jos itse vajoaa samalle tasolle ääliön kanssa, siitä ei hyvää seuraa. Usein on jopa niin että negatiiviset ihmiset nauttivat siitä että saavat huomiota, oli se minkälaista tahansa. Osa nimittäin saa riitelystä lisää energiaa ja he nauttivat siitä kun toinen murtuu tai näyttää sen että menee tunteisiin. Jos taas et reagoi mitenkään, se sattuu enemmän, vaikka kostaminen ei olekaan tavoitteena.

Älä jää vatvomaan mitä kaikkea olet joutunut kestämään henkilön takia tai luo tilanteeseen lisädraamaan esimerkiksi sekoittamalla siihen muita. Mitä suuremman numeron itse teet asiasta, sen enemmän se vie sinulta energiaa. Ystäville saa ja kannattaakin purkaa tilannetta mutta ei kannata jokaiselle vastaantulijalle jauhaa asiasta tai käyttää sitä tekosyynä siihen miksi elämä on kurjaa loputtomiin.

IMG_7058

 

Älä katkeroidu sillä hyviä ihmisiä on olemassa. Ei kannata menettää uskoaan ihmisiin sen vuoksi että tuli tehtyä ehkä väärä valinta. Jos rakentaa liian vahvan suojamuurin ympärilleen siksi että on tullut satutetuksi eikä anna mahdollisuutta muille, jää yksin. Kaikesta oppii ja ensi kerralla olet varmasti viisaampi ja osaat varoa vastaavanlaista ihmistä.

Älä lannistu ja muuta omaa elämääsi sen vuoksi että joku on tehnyt sinulle väärin. Kun tulee pahasti petetyksi saattaa tuntea häpeää siitä että on tullut vedätetyksi ja miettiä jopa sitä mitä muut ajattelevat. Totuus on kuitenkin että ketään ei kiinnosta niin paljon kuin sinua itseäsi joten rinta pystyyn ja eteenpäin. On tärkeää antaa myös itselleen anteeksi ja ottaa virheistä oppia sen sijaan että lannistuu.

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>