20139695_10210142469740160_3941963236703282507_n

Rinta with mr Halmo

Vedettiin eilen Naantalin Target gymillä rintatreeni Halmon Antin kanssa. Hyvä jumppa, parempi mieli. Alla olevalta videolta löytyy todistusaineistoa, ettei siellä pelkästään naureskeltu, vaikka sitäkin tehtiin. Antti valmistautuu syksyn kisoihin, ja kunto on aikataulussa, eli jos ja kun vauhti pidetään samana, ja paikat pysyy kasassa, tulee paketti olemaan todella kova, se on fakta.

Seuraavassa blogissa mun kesäloma valokuvina, eli paljon alastonkuvia, kaljoittelua, makkaransyöntiä, ja kiukuttelua, tai sitten ei, nyt jännittää…

-Toni

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>