28468716_10211894064008922_311444678572865517_n

Palkintotreenit ja blogiherätys

Tervehdys!

Oikein hävettää, että tämä blogi on ollut viime aikana niin hiljainen, mutta lupaan tehdä nyt korjausliikkeen, ja parantaa tapani. Välillä vaan muu arki puskee päälle sellaisella kiireellä, että tämä on yksi niistä jutuista, joka tahtoo silloin helposti jäädä töiden, perheen, treenien, ja kaiken muun alle.

Kirjoittelen tässä lähipäivinä kuulumisista, mutta polkaistaan homma käyntiin videolla. Järjestettiin ennen viime joulua Halmon Antin kanssa kisa, jossa kyseltiin montako SM-kultaa meiltä yhteensä löytyy. Oikea vastaus oli 6kpl, kolme kummaltakin. Oikeita vastauksia tuli paljon, joista onnetar (mun toinen tyttö) valitsi voittajan.

Ja nyt viime viikonloppuna oli palkintotreenien ja palkintojen jaon aika. Voittajaksi kirinyt Mika saapui Espoosta Auran Sun Salille, jaettiin palkinnot, juteltiin niitä ja näitä, treenattiin olkapäät, ja kuvailtiin koko hommasta pieni video. Joten sen enempiä höpöttämättä, tässä alla em. video, olkaa hyvät, ja palataan asiaan parin päivän sisällä.

-Toni

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>