Oh no, let’s go!

Kävin torstaina Bullin luona ja käytiin läpi dieetin aloitusta ja sain ruokavalion, jolla mennään ensimmäiset kolme viikkoa. Juteltiin paljon siitä, miksi asioita tehdään tietyillä tavoin ja mitä tulee huomioida nyt eri tavoin kuin aiemmin ruokavalion noudattamisessa. Pitkään olen syönyt ruokavaliota noudattaen, mutta nyt dieetin alkaessa tulee siihen vielä tietty tarkkuus. Kaikella mitä tehdään, on tarkoitus. Mulle on tärkeää ymmärtää tarkoitusperät asioiden takana, eikä mua ikinä sais syömään jonkun ruokavalion mukaisesti ilman, että jutut siinä on perusteltuja. Bull jaksaa kyllä aina selittää miksi mitäkin syödään tai miksi tiettyjä lisäravinteita on tärkeä käyttää. Tietysti myös google on kaveri kun iskee tiedonnälkä ja on pakko saada (yleensä myöhään illalla tai keskellä yötä) tietää esimerkiksi, mitä elimistössä tarkalleen tapahtuu kun ottaa beta-alaniinia ennen treeniä.

IMG_5551 (1)

Ruokavalio pysyy hyvin samanlaisena mitä se on tähänkin asti ollut, pieniä muutoksia tehtiin ja tietysti ruokamäärät vähän pienentyi. Olin kuitenkin jopa vähän yllättynyt siitä, että ainakaan nyt alkuun en tee yhtään aerobista ja oikeastaan ruokaakin on vielä aika paljon. Esimerkiksi silloin kun aloitin All outin, oli ruokamäärät pienempiä kun nyt dieetin ekoilla viikoilla. Toisaalta se ei ole mikään ihme, sillä viimeisen puolentoista vuoden ajan ruokia on nostettu jatkuvasti pikkuhiljaa. Treenit teen edelleen All outin mukaan, mikä ei haittaa yhtään, päin vastoin. All outissa yksi parhaista jutuista on jatkuvasti muuttuvat treenimetodit, jotka antaa aina lisää haastetta.

Kävin ostamassa lauantaina viikon ruuat valmiiksi. Aiemmin kun on voinut enemmän korvailla ruoka-aineita toisilla ja siten myös syödä enemmän sitä mitä tekee mieli, en ole halunnut ostaa pitkälle ajalle ruokia kerralla. Nyt tämä kuitenkin helpottaa elämää kovasti, kun kaapeista löytyy kaikki tarvittava ja ei tarvitse lähteä nälkäisenä kauppaan. Oli myös mielenkiintoista nähdä paljonko ruuat tulee maksamaan. Jos jotakuta kiinnostaa, niin yhteensä kuvan ostoksiin meni 47,34 euroa. Ei paha viikon ruuista, jos multa kysytään. Pieniä täydennyksiä pitää tehdä vihannesten ja kananmunien suhteen loppuviikolla. Tilailin myös lisäravinteita, sillä niihin tuli pieniä muutoksia ja kaapit alkoivat muutenkin olemaan suhteellisen tyhjät. Nyt onkin saanut noutaa postista pakettia monena päivänä, sillä pitihän nekin hinnat vertailla ja tilata kaikki sieltä mistä halvimmalla sai! Oli mielenkiintoisen näköiset laskelmat Excelissä.

3

Viikonloppu menikin töiden ja treenijuttujen merkeissä. Lauantaina ja sunnuntaina oli All outin yhteistapaaminen keskustan WFC:llä. Kävin lauantaina poseeraustreeneissä näyttämässä sievältä ja viehkeältä. (Hiki valui ekan 3 minuutin jälkeen, naama punoitti ja ei se korkkarikävely vielä vuodenkaan jälkeen tunnu miltään luontevimmalta hommalta. Mutta kai se siitä, lisää treeniä.) Sunnuntaina ennen iltavuoroa kävin kuuntelemassa Bullin paatosta ja treenaamassa olkapäitä Fitfarmin personal trainerien johdolla. Voin sanoa että kyllä hapotti, varsinkin suhteellisen pitkän treenitauon jälkeen. Oli kiva nähdä myös tuttuja, monet tulee pitkienkin matkojen päästä näihin tapaamisiin ja on aina yhtä siistiä nähdä, miten treenaaminen yhdistää ihmisiä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>