Kuulumisia ensimmäiseltä dieettiviikolta

Ensimmäinen dieettiviikko alkaa olla pulkassa ja ajattelin kirjoitella fiiliksiä siitä vähän kasaan.

4Kuten osasin ennustaa, ruokailut on sujuneet tosi helposti. Nälkä on kyllä, mutta niin se on ollut ennen dieettiäkin. Tykkään simppelistä ruuasta jota piristän pienellä tuunauksella jos alkaa kyllästyttää. Nyt ihan ykkössuosikiksi on noussut tuo sitruuna-oliiviöljy, joka maistuu varsinkin sein kanssa ihan älyttömän hyvältä ja raikkaalta. Toinen hyvä keino ruuan maistamiseen on kaupan pakasteesta löytyvät valmiiksi pilkotut yrtit joita saattoi bongata viime postauksen ruokaostoskuvasta. Maistuu valkuaisetkin iltapalalla paljon paremmin kun heittää kunnolla yrttejä päälle. Huomaan myös että kylmenevät ja sateiset päivät kaivaa musta esiin teefriikin, ja kahvinjuonti on jäänyt ihmeen vähälle. Tekee varmasti ihan hyvää.

6

Treenit lähti myös kulkemaan pienen alkujäykkyyden jälkeen erittäin hyvin. Sain tiistaina Sarista seuraa selkätreenille, joka meinas vähän pistää ärsyttämään kun tuntui että happi ei vieläkään ihan kunnolla kulkenut. Taisi vaan olla niin, että senkertainen puuskutus ja hikoilu vei viimeisetkin flunssaoireet pois, nimittäin keskiviikon rinta-hauistreeni kulkikin jo paremmin kuin olisi arvannut. Torstaiksi Sini sai mut puhuttua aamuseiskaksi jalkatreenille. En tiedä mikä muhun on mennyt, kun olin oikeasti suostunut, yleensä oon aikaisintaan kahdeksan maissa salilla. Treeni oli kuitenkin hyvä ja ensi viikolle on jo sovittu seuraava – samaan kellonaikaan. Ehkä musta tehdään vielä kunnon aamuvirkku.

Poseeraustreenejäkin ajattelin nyt alkaa dieetin myötä vähän tihentämään, sillä poseerauksia ja korkkarikävelyä ei voi ikinä treenata liikaa. Ajattelin jos nyt kävisi vähintään kerran viikossa treenailemassa, ja ollaan myös muiden All outin kisavalmennuksessa olevien naisten kanssa sovittu yhteisiä posetreenejä. Itsekseen homma hoituu niin, että kuvaa videolle poseeraukset peiliin katsomatta. Peili helpottaa huomattavasti ja sitä ei kuitenkaan tule lavalla olemaan apuna. Videoiden katsominen on toisaalta ihan järkyttävää, omat virheensä näkee siinä kyllä äkkiä. Toisaalta se on opettavaista ja hyödyllistä, itse en ainakaan halua seuraavalla videolla esitellä yhtä huonoja poseerauksia, vaan kokoajan on pakko parantaa.

5Viikonloppu on mennyt mukavissa ja rennoissa tunnelmissa. Tampere-turismia tuli harrastettua eilen ihan toden teolla, kun kierrätin äitiä ympäri keskustaa katselemassa perjantaina alkaneiden Valoviikkojen valotaidetta ja käytiin myös Saunassa syntyneet -taidenäyttelyssä. Kotiin päästessä oli huippua riisua loskassa kastuneet kengät pois jalasta ja kietoutua sohvalle viltin alle. Sunnuntai onkin mennyt kotona oleillessa, agendana pari koulutehtävää, ruuanlaittoa ja pitkät päikkärit huolimatta siitä, että nukuin yöllä jo yli yhdeksän tuntia. (Syksyisin kellojen siirto on ihan jees, kun saa tunnin lisää nukkumiseen. Tuli näemmä tarpeeseen.) Nyt jatkan Netflixin pariin, voin suositella kaikille ruokaa rakastaville dokkarisarjaa nimeltä Chef’s table. Ruoka voi olla aikamoista taidetta!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>