Dieettiarkea osa 2

8

Dieettiviikko numero 2 alkaa olla loppusuoralla. Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Elämä ja dieetti rullaa tässä ihan kivassa sovussa edelleen. Koulu työllistää sopivasti, ei ehdi ajatella ruokaa ihan jatkuvasti, tosin ruotsin kurssi on jo muutamaan kertaan meinannut aiheutta harmaita hiuksia. Jossain vaiheessa kuitenkin tajusin, että turha siitä on ahdistua kun ei se mitään auta, ja aloin pienin askelin opiskelemaan sanastoa. Enää ei ahdista! Opiskelu on siitä helppo yhdistää dieettiin, että itsenäistä opiskelua on paljon ja aikataulutus on ihan itsestä kiinni. Töissäkin tuli taas käytyä yksi iltavuoro tekemässä, se oli tosin huonoin mahdollinen hetki jalkojen kannalta, sillä ne tuli treenattua juuri samaisena aamuna. Mun työhön kuuluu paljon liikkeelläoloa ja liikkumisessa avustamista joten jalat joutuu muutenkin koville välillä. Vapaa-ajalla on ehtinyt kivasti nähdä kavereita, käydä ohjatuilla venyttelytunneilla ja ottaa myös kotona päikkäreitä välissä. Ei siis mitään valittamista!

Tän viikon treenit on ollu ihan huippuja, on tehty suoraa sarjaa ja liikekomboja. Paljon on tullut treenailtua yksin, jalkatreenillä oli onneksi taas Sini seurana. Tykkään kyllä kovasti myös treenata yksin, mutta treenikaveri tuo aina pientä lisäenergiaa punttailuun. Erityisen hyväksi osoittautui eilinen olkapää-ojentajatreeni, jossa ihan muutamalla liikkeellä sai varsinkin olkapäistä mehut pois jopa tavallista paremmin. Olkapäät ei mulla kovin usein tule treenin jälkeen kipeiksi, mutta nyt niissä tuntuu oikein kivat domsit olevan.

7.1

Pienentyneisiin ruokamääriinkin on tässä jo vähän tottunut, tai ehkä vaan siihen kovempaan näläntunteeseen. Vaa’alla en ole käynyt enkä paljon peiliin tuijotellut, joten en tiedä onko kunto muuttunut lainkaan. En aio näitä juttuja itse edes pahemmin mietiskellä, haluan vaan keskittyä tekemiseen ja nauttia tästä touhusta. Bull on sitten se, joka sanoo miten homma etenee ja tekee tarvittavat muutokset mun touhuihin. Huomasin tällä viikolla myös sen, että mulle ei sovi monien tapa laskea jäljellä olevia dieettiviikkoja. Joillekin se varmasti sopii, mutta mua alkoi vaan ärsyttää kun jossain huomasin päivityksen ”24 viikkoa kisoihin” tms.

Tänään oli vuorossa poseeraustreeniä muutaman muun ensi kevään kisaajan kanssa kimpassa. Treenailtiin asentoja ja i-kävelyitä sekä ”kisatilannetta”. I-kävely tuntui ihan tuskaisen hankalalta jostain syystä, oli koko ajan fiilis, että jalat menee solmuun ja tasapaino pettää. Tietysti hommaa vähän hankaloitti se, että reidet ja olkapäät on suhteellisen hellänä ja oikeastaan molemmat lihasryhmät saa myös poseeratessa aika hyvän rasituksen osakseen.

Nyt mä keitän teetä, kaivan esiin kirjan ja vietän loppuillan sen parissa. Huomiselle ei ole mitään varsinaisia suunnitelmia, mutta koulujutuissa riittää varmasti tekemistä. Kotoa en poistu kuitenkaan mihinkään, ensi viikon ruuatkin kävin jo tänään ostamassa. Rauhallinen kotipäivä siis tiedossa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>