Joko saa vedota dieettiaivoihin?

Aika menee kyllä ihan älyttömän nopeasti, tuntuu että ei itse pysy perässä. Just kirjoittelin toisen dieettiviikon kuulumisia ja nyt mennään neljättä jo loppupuolella! Kävin viime viikonloppuna näyttämässä kuntoa Jarille, joka teki pientä muutosta mun ruokiin. Nyt ruokavalio on samanlainen sekä treeni- että lepopäivinä, treenijuomia lukuunottamatta tietysti. En vielä(kään) itse huomaa että kropassa olisi tapahtunut mitään muutosta, mutta tietysti oma silmä valehtelee herkästi. Toisaalta homma on myös aika alussa ja en ole odottanutkaan mitään hurjaa muodonmuutosta muutamassa viikossa, nyt ei olla missään Suurimmassa pudottajassa. Edelleen tää homma tuntuu yllättävän helpolta, en tavallaan edes aina muista että olen dieetillä. Tai muistan kyllä, mutta ajatus siitä ei pyöri läheskään jatkuvasti mielessä. Energiaa riittää ja treenit kulkee, eli fiilis ei ole muuttunut ainakaan huonompaan suuntaan. On kyllä hauskaa, miten treenaaminen tuntuu vaan viikosta toiseen yhtä siistiltä, viimeksi tällä viikolla rintaa tehdessä tuulettelin Ritulle kun penkkaaminen on NIIIIN kivaa! Alkuviikosta kävi myös jotain historiallista, aivopieru pt. 1: multa jäi yksi välipala kokonaan syömättä ja huomasin sen vasta iltapalaa tehdessä! Maailmankirjat ihan sekaisin, en tajunnut edes olevan nälkä! Moista syntiä ei kyllä varmasti pääse tapahtumaan uudestaan, siitä pidän huolen.

11

Ajankäytön suhteen ei ole tässä lähiaikoina ollut ongelmia. Kouluhommissa riittää tekemistä ja niiden ohella töitä jaksaa ja ehtiikin vielä tehdä mainiosti. Tästä päästäänkin siihen aivopieruun pt. 2: onnistuin viime viikolla nukkumaan kotona päikkäreitä samaan aikaan, kun koulussa olisi ollut yhden kurssin pakollinen orientaatioluento. Näin käy kun luottaa omaan kalenteriinsa! No, homma hoitui onneksi sähköpostin välityksellä pienen alkupaniikin jälkeen. Otin opikseni ja tarkistin sunnuntaina kalenterin olevan lukujärjestyksen kanssa samaa mieltä mun menoista, ja täytyy tehdä taas sama ensi viikkoa ajatellen. Täytynee myös varailla kalenterista varta vasten aikaa tentteihin lukemiselle ja kouluprojektien hoitamiselle, sillä  niitä on tulossa tulevina viikkoina aika paljon. Jouluna on sairaanhoitajaopinnot mun osalta kasassa ja tammikuussa siirryn kätilöopintojen pariin, joten nää vikat hommat kyllä puristaa kasaan vaikka pelkällä tahdonvoimalla.

Muutaman yön katkonaisten yöunien vuoksi on ollut vähän väsymystä ilmassa viime päivien ajan. Aamut on yleensä mulle helppoja, ja pomppaan sängystä herätyskellon pirahtaessa ensimmäisen kerran, mutta nyt parina aamuna on tehnyt mieli heittää puhelin seinään ja jatkaa unia. Olen kuitenkin selvinnyt näistäkin taistoista voittajana ja lähtenyt treenille siitä huolimatta. Viikon treenit on nyt tehty ja huomenna on suunnitelmissa posetreenit, jotka alkaa vasta klo 11, saan siis aamulla nukkua (mun mittakaavassa) pitkään. Illalla vietetäänkin All out -porukan pikkujouluja, joita odotan innolla. Pääsee näkemään monia tuttuja ja tutustumaan varmasti myös uusiin ihmisiin. Luulen että kovin myöhään ei mun osalta näissä kekkereissä mene, mutta onhan se nyt kiva pikästä aikaa punata huulet ja vetää korot jalkaan muutenkin kuin posetreenien merkeissä!

13

Vielä vastauksena otsikon kysymykseen: totuus on se että mun kohdalla ei voi vedota dieettiaivoihin. Kaikenmaailman aivopierut, unohtelut ja älynväläykset on mulle erittäin ominaisia ihan siitä riippumatta, oonko dieetillä vai en.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>