Hello new week, let’s do this!

Kyllä on taas ehtinyt tapahtua viimeisen viikon aikana. Koulujuttujen parissa oon viettänyt taas paljon aikaa, mutta välissä ehtii onneksi muutakin. Kuten tähänkin asti, myös viime viikon treenit kulki hyvin. Erityisesti jalkatreenin supersarjat sai hien pintaan ja kadotti väsymyksen joka meinasi ennen treeniä ottaa vallan. Vähän menoa hidasti se, että kaikista hieronnoista ja rullailuista huolimatta alaselkä alkoi tuntua viikon viimeisissä treeneissä aika jäykältä ja oikeastaan sitten viikonloppuna kipeytyi aika huolella. Sainkin onneksi tälle päivälle osteopaatille ajan. Mulla on alaselän kanssa aika säännöllisesti ongelmia, jotka saadaan onneksi osteopaatin luona yleensä hävitettyä useammaksi kuukaudeksi lannerankaa ja mitäkaikkeamuuta oikomalla. En rehellisesti aina ymmärrä kaikkea mitä Samu tekee, mutta kivut jää poikkeuksetta sinne. Kai mä olen luonnostaan aika kiero, onneksi fyysiseen kierouteen löytyy apukeinot.

19

Keskiviikkona pidin lepopäivän käyden ensin aamulla hieronnassa ja illalla Kaupinojalla avannossa ja saunassa. Täytyisi ottaa tavaksi tuo avannossa käyminen, sillä nukuin seuraavan yön kuin tukki. Lisäksi se parantaa ainakin hetkellisesti pintaverenkiertoa, joka on ihan kiva, kun on normaalisti sormet ja varpaat aina jäässä. Rauhoittumaan ja rentoutumaan ehti myös viikonloppuna, jonka vietin äidin luona Riihimäellä. Lauantaina kävin äidin mulle synttärilahjaksi maksamassa thai-hieronnassa, johon ollaan molemmat tykästytty meidän yhteisillä Thaimaan reissuilla. Kulutin aikaa myös leipomalla perheelle juustokakkua, uskokaa tai älkää. Ei sillä että olisin itse voinut sitä syödä, mutta välillä on vaan kivaa leipoa muille. Myönnettäköön että dominokeksit ja valkosuklaa tuoksui aika houkuttelevilta.

Tästä päivästä alkaen on ruokavalion suhteen taas pientä muutosta tiedossa. Nyt kuvioihin astuu A- ja B-päivät, joka käytännössä tarkoittaa, että osa päivistä syödään reilummin hiilaria ja vähemmän rasvaa, loput taas päinvastoin. Päivät ei ole mitenkään treeneihin sidonnaisia. Söin myös perjantaina viimeisen palkkaribanaanin, sitä jos jotain tulee ikävä! Treenit jatkuu samaan malliin neljästi viikossa ja aerobisia mulla ei edelleenkään ole yhtään. Kunto vissiin kuitenkin etenee ja fiilis on tähän asti pysynyt jatkuvasti todella energisenä siitä huolimatta, että nälkä on aikalailla koko ajan.

20Tänään päivä alkoi ruotsin tentillä, johon onneksi ehti viikonloppuna aika hyvin valmistautumaan. Lähinnä kertailin sanastoa ja luotin siihen että osaan muodostaa edes jollain tavalla ymmärrettäviä lauseita niistä, ja ihan hyvin se kai sujui. Kävin myös käyttämässä viimeisen yrityksen lääkehoidon verkkotestissä ja koska nyt oli pakko, niin läpihän se meni. Toimin ehdottomasti parhaiten pienen paineen alla. (Saa nähdä mitä opinnäytetyön aloittamisesta tulee, kun tiedostaa että on parhaimmillaan kun on kiire… Onneksi se tehdään meillä parityönä, ei kehtaa jättää ihan viime tippaan.) Nyt oli tarkoitus tulla kotiin lukemaan seuraavaan tenttiin ja lähteä illalla salille, mutta siirrän treenin huomiselle tuon osteopatian tieltä pois. Nyt taidankin alkaa laittamaan ruokaa, sillä piakkoin täytyy hypätä bussin kyytiin kohti keskustaa. Kivaa viikkoa kaikille, treenatkaa kovaa ja muistakaa levätä!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>