Vuosi 2017 lyhyesti

Vuosi vaihtuu ensi yönä. Lähden pian iltavuoroon töihin, mutta sitä ennen ajattelin palata vielä muistelemaan tätä vuotta ja koittaa tehdä siitä jonkinlaista yhteenvetoa. Vuoteen 2017 on kuulunut…

28

Paljon koulua ja töitä – Panostin koulujuttuihin enemmän kuin ikinä ennen. Olin harjoitteluissa leikkaussalissa, vastasyntyneiden teho-osastolla ja monissa muissa mielenkiintoisissa ja opettavaisissa paikoissa. Tasapainottelin koulukiireiden ja työnteon välillä omasta mielestäni aika onnistuneesti. En ole pelkästään suorittanut koulua, vaan oppinut ja nähnyt oikeasti paljon kaikenlaista.

Treenijuttuja – Vielä vuosi sitten ajatus kisaamisesta tuntui kaukaiselta ja epätodelliselta, ja nyt kisat on lähempänä kuin uskaltaa ajatellakaan. Aloitin elämäni ensimmäisen dieetin. Vuoden aikana ehdin treenata monenlaisessa seurassa ja oppia treenaamisesta paljon. Treenivuosi oli muutamia sairasteluja lukuun ottamatta ehjempi kuin yksikään aiempi. Lisäksi mukaan on mahtunut aika paljon kisojen jännittämistä ja niihin valmistautumista myös henkisesti.

27

Matkustelua – Alkukesästä kävin yksinään viikon reissulla Kreetalla, joka oli täydellinen irtiotto ennen kesätöiden aloittamista. Yksin matkustaminen on jännittävää mutta todella opettavaista ja koukuttavaa. Kohtasin monenlaisia ihmisiä, sain kaipaamaani omaa aikaa ja näin upeita paikkoja. Syksyllä vietettiin äidin kanssa lyhyt loma Puolassa, joka tuli myös juuri oikeaan saumaan ennen dieetin alkua. Nautittiin kauniista Gdanskista sekä hyvästä ruuasta ja seurasta.

Ihmisiä – Vanhoja ja uusia ystäviä, treenikavereita, aikaa perheen kanssa, ilojen ja surujen jakamista. Toisilta ihmisiltä oppimista. Kohtaamisia töissä ja harjoitteluissa, jotka ovat mielessä vielä pitkään. Täytyy myös mainita All Out-porukka, joka on kuin toinen perhe.

29

Ennen kaikkea vuosi oli mun näköinen! Se oli täynnä toimintaa, iloa ja naurua, kehittymistä, suuria unelmia ja suunnitelmia sekä pienistä jutuista nauttimista.

Ensi vuodesta on tulossa vähintään yhtä hyvä! Varattuna on jo pari ulkomaanmatkaa, kisoihin on enää muutama kuukausi, opinnoissa siirrytään kätilövaiheeseen ja tiedossa on tiivistä teoriaa ja paljon harjoitteluja, opinnäytetyötä aloitellaan pikkuhiljaa.. Riittää varmasti tekemistä ja kiirettäkin, mutta juuri niiden asioiden parissa mistä oikeasti tykkään. Aion jatkaa elämää samaan tapaan kuin tähän asti; annan sen viedä eteenpäin ja pyrin nauttimaan kaikesta mitä teen. Se on mun uudenvuodenlupaus.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>