Pieniä iloja

Viikonloppu oli meikäläisen osalta aika väsynyttä menoa. Mikäs siis sen täydellisempi hetki miettiä juttuja, jotka tekee elämästä kivaa vaikka kuinka väsyttäisi (tai etenkin silloin).

Kuppi kahvia ennen päikkäreitä – Taas yksi niistä kuuluisista ”lifehackeista”. Hörppää kuppi kahvia ja painu sänkyyn. Laita herätys 20-35 minuutin päähän ja heräät pirteänä, kun kofeiini on sopivasti alkanut potkia tirsoja vedellessä! Sekä päiväunet että kahvi on jo yksistään niitä parhaita ilonaiheita päivissä, joten tämä yhdistelmä ei petä!

Sinivihreä munakas – Mikä aiheuttaisi enemmän hämmennystä, kuin instastoryyn postattu kuva sinertävän värisistä kananmunista? Elintarvikeväri..? Ei, vaan punakaali! Älyttömän hyvää pannulla paistettuna, mutta se oikeasti jostain syystä värjää valkuaiset kummallisesti sinisiksi. Onneksi maku ratkaisee.

44

Päiväsauna ja avanto – Toimii vaan aina! Tällä kertaa sain ylipuhuttua (=lempeästi pakotin) äidin mukaan. Ostin myös vihdoin sarjakortin Kaupinojalle, joten mulle saa huudella aina kun on sinne päin suuntaamassa!

Kun illalla vilkaisee kalenteria ja tajuaa, että aamulla saa puuroa – Puuro on parasta. Aina ja ikuisesti. (Aamen.) Ja sen lisäksi, että tuon tajuttuaan on ihana käydä nukkumaan, on aamulla herääminen vielä kivempaa..

Venyttely (tai se kun se on ohi) - Okei, myönnän: tätä tapahtuu aivan liian harvoin. Mutta eilen illalla tein sen, räväytin jumppamaton lattialle ja venyttelin 40 minuuttia. Tekee niiiin hyvää, sitä hyvää fiilistä on vaan vaikea palauttaa mieleen tarpeeksi usein. Kun tuntuu että jo pelkkä lattialle raahautuminen on liian vaikea homma. Saati se, että sais siellä lattialla vielä liikuteltua itseään mitä ihmeellisimpiin asentoihin… Kohtalotovereita?

45

Koti - Ihan yksinkertaisuudessaan. Tällaisen kotona viihtyvän ihmisen elämässä yks parhaista asioista on ehdottomasti se, että koti tuntuu kodilta. Joka päivä iloitsen siitä, kuinka hyvin viihdyn täällä. Sain viikonloppuna sisustusta viimeisteltyä uudella kattolampulla ja kellolla. Pieniä juttuja, ja vaikka en koe itseäni kovinkaan materialistiksi, saa tällaiset jutut vaan todella onnelliseksi. Koti on maailman paras paikka.

Kotona opiskelu - Kylmät luokat, epämiellyttävät penkit, kallis kahvi ja se, että joutuu miettimään missä kohdassa kehtaa syödä tai pitää pissatauon vs. kotihöntsät (kyllä te tiedätte, ne maailman mukavimmat vaatteet joita et halua julkisesti myöntää omistavasi), rajaton ja lähes ilmainen kahvi ja omat aikataulut.. Ei tarvii kahta kertaa miettiä. Olispa kaikista luennoista mahdollista saada verkkotallenteet.

Aurinko - Piristää kummasti heti aamusta lähtien ja hymy on herkässä. Ihana maanantai ja uusi viikko.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>