Hiilarittomuutta ja hiilaritankkausta

Selailin eilen illalla facebookia ja joku oli siellä todennut, että tasan kaksi kuukautta kisoihin. Ja tottahan se on! Aika menee kyllä niiiin äkkiä! Se tarkottaa myös sitä, että dieettiä on takana jo neljä kuukautta. Jäljellä olevat kaksi kuukautta tuntuu oikeasti ihan älyttömän lyhyeltä ajalta tässä vaiheessa.

Viikotkin vaan tuntuu menevän ohi sellaista tahtia, ettei perässä meinaa pysyä. Monta viikkoa putkeen on tuntunut, että viikonloppu tulee aina ihan yllättäen! Tähän viikkoon on kuulunut (yllättäen) aika paljon kouluhommia, koska tätä teoriapätkää on jäljellä enää oikeastaan seitsemän varsinaista koulupäivää ja siinä ajassa olisi tarkoitus saada aika monta tenttiä ja tehtävää tehtyä. Ja nää tällä hetkellä meneillään olevat teoriat on sellaisia, jotka haluan oikeasti osata, enkä vaan opetella juttuja ulkoa tenttejä varten.

46Viime viikonlopun jäljiltä valittelin väsymystä, mutta siitä pahin helpotti onneksi aika äkkiä ja olo on ollut taas maanantaista lähtien paljon pirteämpi. Pidentyneet päivät ja aurinko on varmaan olleet yksi iso syy siihen! Ihanaa herätä aamulla siihen, että aurinko häikii verhojen raosta silmiin. Voi kun jatkuisi nämä aurinkoiset ilmat nyt pitkään. Tai ainakin pari viikkoa, jonka jälkeen pääsen nauttimaan valosta ja lämmöstä vähän toisenlaisiin maisemiin..

Dieetti itsessään sujuu hyvin, en voi edelleenkään oikein muuta väittää. Maanantaina kävin Jarin luona ja ruokavalio sai vähän muutosta, nyt mennään pitkälti hiilarittomalla viikot ja sunnuntaisin tankataan. Nyt one menossa siis ensimmäinen viikko näillä systeemeillä ja tänään lähtikin päivä kivasti käyntiin puuron ja banaanipannareiden voimalla, kelpaa! Muutenkin kyllä hiilari on uponnut oikein mainiosti, ja nälkä on loputon.. Alla oleva kuva porkkanakakusta ja oreo-brownieista ei valitettavasti liity mun tankkaukseen mitenkään, vaan ne oli lauantain ajanvietettä ystävän avuksi.

Hiilarittomuuden en ole ainakaan vielä huomannut vaikuttaneen treeneihin, tai muutenkaan yleiseen olotilaan mitenkään huomattavasti. Pumppia on tietysti jo vaikeampi saada, mutta treenit jaksaa tehdä oikein mainiosti ja perillekin ne tuntuu menevän! Voimatasoista on sinänsä vaikea sanoa, kun treenimetodit on niin vaihtelevia, mutta eipä niissäkään mitään huomattavaa muutosta taida olla tapahtunut. Hiilarittomat päivät menee jopa ihmeen helposti, koska ainakin mulla hiilari tuntuu lähinnä ruokkivan nälän tunnetta. On ollut jännä huomata, että oikeastaan pahin nälän tunne iskee vasta siinä vaiheessa, kun aloittaa syömään. Tietysti on ollut myös muutamia sellaisia hetkiä, että saa käydä pientä pään sisäistä taistelua, kun tuntuu että nälkä on järkyttävä. Onneksi tuota tekemistä riittää päivissä sen verran, että harvemmin ehtii kelloa tuijottamaan miettien, koska saa syödä. 47

Mun oli tarkoitus pitää tänään tankkauksen lisäksi Netflix ja höntsät -päivä ihan vaan kotona möllöttäen, mutta jostain syystä oli heti aamusta hirveä tekemisen meininki päällä! Rauhallisen aamupalan jälkeen luin pari tuntia tenttiin ja lähdin käymään keskustassa kahvilla kaverin kanssa. Tällaiset päivät on parhaita, kun ei ole mitään ”pakollisia” menoja, vaan voi ihan fiiliksen mukaan tehdä juuri sitä miltä tuntuu – välillä se tosiaan tarkoittaa jopa kouluhommia. Ainakin sata aikuisuuspistettä muuten ansaittu tänään ihan sillä, että punasin aamulla huulet ihan vaan koska huvitti, ja oli sävyyn mätsäävä paita päällä. Tätä tapahtuu.. öö.. ei varmaan ikinä ennen?

Siinäpä varmaan tämän viikon päällimmäiset fiilikset. Nyt ajattelin luottaa siihen, että osaan tarvittavat jutut huomista tenttiä varten, ja keskittyä loppuillan vihdoin siihen Netflixiin, ruokaan ja sohvalla makoiluun. Ensi viikolla tiedossa taas paljon kivoja juttuja, mutta nyt hetki iisiä!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>