Kaasu pohjaan

Taas alkaa kääntyä yksi dieettiviikko loppusuoralle. Tämä viikko on ollut kyllä ihan erityisen hyvä! Koulun osalta sain puristettua taas yhden teoriajakson purkkiin, joka tarkottaisi sitten mun osalta sitä, että kisoihin asti saan tehdä kouluhommia ihan täysin omien aikataulujen varassa. Suurin osa luokkalaisista lähtee jo harjoitteluun, mutta mulle kaavailtiin sopivasti tähän väliin kuusi viikkoa aikaa opinnäytetyön tekemiseen. Sopii paremmin kuin hyvin! Opinnäytetyöprojekti on parin viime päivän aikana pyörähtänytkin käyntiin ihan kivasti. Ehdin tässä viikon verran kirjoittaa sitä näppäimistö sauhuten, kunnes ensi viikon loppupuolella on aika vaihtaa pitkästä aikaa oikeasti vapaalle ja lähteä hiihtoloman viettoon viikoksi.

51

Ei tässä lähiviikkoina kuitenkaan ehdi aika käymään varsinaisesti pitkäksi. Eilen kävin Bullin juttusilla ja sieltäkin suunnasta sain vähän lisää tekemistä viikkoihin. Kaasua laitetaan nyt pohjaan, sillä viikot vähenee hurjaa vauhtia. Tähän mennessä olen koko dieetin ajan säästynyt kaikenlaisilta aerobisilta, mutta nyt pääsen tahkoamaan niitä senkin edestä. Treenien päälle olisi tiedossa aerobisia, jotka toteutetaan osittain hiittinä, ja niiden kanssa ohjelmaan lisättiin vielä pari aamuaerobista. Tein eilen ensimmäisen treenin jälkeisen hiitin ja luulin rehellisesti kuolevani puolessa välissä. Ei niistä varmaan kivoja tule missään vaiheessa, mutta odotan kovasti sitä hetkeä, että keuhkot ei tunnu sanovan sopimustaan irti heti ensimmäisen sykkeennoston jälkeen. Hengissä ollaan kuitenkin, ja uskaltauduin kaikesta huolimatta crosstrainerin kimppuun uudestaan heti tänä aamuna. Ihan kiva muuten olla tällaista helposti hikoilevaa sorttia, voisin melkein noiden hiit-osuuksien jälkeen jatkaa uimalla omassa hikilammikossa.

50

Aion nyt kyllä myös nauttia näistä tulevista viikoista ihan täysin rinnoin ottamalla enemmän aikaa ihan rennolle olemiselle. Olen esimerkiksi saanut haalittua aika pitkän listan kirjoja, jotka haluan lukea. Ajattelin myös ottaa ilon irti unenlahjoistani, sillä monet on puhuneet siitä, että dieetin loppuvaiheessa yöunet lyhenee huomattavasti. Koska tästä ei ainakaan vielä ole omalla kohdalla mitään merkkejä, aion entistä tarkemmin säätää aikataulut niin, että yhdeksän tunnin unet on mahdolliset ainakin lähes joka yö. Luulisi onnistuvan entistä paremmin, kun ei tarvitse laittaa aamuksi herätystä jos ei välttämättä itse halua.

Kuten taisin edellisissä postauksissa kertoa, on tankkauspäivät nyt jokaviikkoisena rutiinina ruokavaliossa. Ne tuntuu sopivan mulle paremmin kuin hyvin. Hiilari uppoaa helposti, ja kroppa käy hyvin kierroksilla jo tankkausta seuraavana päivänä. Nälkä on ollut aikalailla jatkuva, mutta siinä päästäänkin näiden tankkausten psykologiseen hyötyyn; 6 päivää nälkää ei tunnu missään, kun tietää että luvassa on pian taas kunnon annos hiilaria. Dieetillä oleminen ei myöskään oikeasti tarkoita sitä, ettei ruoka voisi olla hyvää. Viime viikonloppuna nautittiin ruuasta kaverin kanssa paistamalla kunnon pihvit vihannesten kylkeen ja tällä viikolla tein currytahnaa, jonka kanssa kana ja vihannekset oli aikamoista herkkua!

52Tämän päivän osalta alkaa pikkuhiljaa olla tehtynä kaikki, mitä olin suunnitellut. Istuin päivällä kirjastossa muutaman tunnin kirjoittelemassa vuorotellen opparia ja tätä blogipostausta, koska välissä tarvitsee luovia taukoja pelkästä opparista! Ajattelin huomennakin suunnata koulun kirjastoon hommiin, koska siellä vaan saa paljon enemmän aikaiseksi kuin kotona. Kotona on häiritsemässä kaikki se muu homma, mitä voisi tehdä. Kuten siivoaminen (jota riittää melkein aina). Nyt ajattelin kuitenkin vihdoin aloittaa Hakekaa kätilö -sarjan katselun, ja jos se osoittautuu niin hyväksi kun on kehuttu, vietän loppuillan sen parissa.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>